Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4 League Nie Działa

AbioSsS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z grą S4 League, gram w nią przez długi czas i wcześniej nie miałem żadnego problemu, a nagle włączam S4 pokazuje mi się okno ze startem i zaraz znika. :(

Jak ktoś wie jak mi pomóc niech napisze. :) Proszę o szybką odp.

P.S. Reinstal i pobranie nowej instalki nie działa. Antywirus też mi nie blokuję, bo sprawdzałem, a co do IE mam wersje 7.

Jeszcze raz proszę o pomoc :) Z góry dziękuję :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nigdy nie aktualizowałem IE, ale na wszelki wypadek sprawdziłem i nie mam takich plików :( Już nw co jest nie tak z tym S4, ale dzięki za dobre chęci :)

PROSZĘ, jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem niech odpisze :) Z góry dziękuję :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może to nie moja sprawa ale co to było na pasku zadań co się włączało przed i po próbie uruchomienia S4 ??

Zobacz czy nie masz przypadkiem zablokowanej zgodności ( np.. C:/Program Files/alaplaya/s4 League najedź PPM na ikonkę Pather_s4 wybierz właściwości i zakładkę zgodność i zobacz czy masz zaznaczone ptaszkiem " Uruchom w trybie zgodności z " jak tak to odznacz lub zaznacz na swój system Windows...

Zobacz czy jakoś firewall ci nie blokuje.

Na razie to tyle jak nie pomoże to napisz popróbujemy wszystkiego

może twój komp nie spełnia wymagań gry

wymagania : Procesor 2 GHZ, 512 RAM, grafika 128, 3 GB na HDD, internet 1 MB

PS. niektórych rzeczy próbuje na swoim kompie.

Ostatnim rozwiązaniem jest Format

Opublikowano

W trybie zgodności nie mam nic zaznaczone. Firewall też mi nie blokuję. Mój komputer spełnia wymagania w zupełności. To jest dziwne, że 14.07 normalnie grałem w S4 nic mi się nie działo, aż tu nagle następnego dnia rano próbuję uruchomić S4 no i się nie udało, a przez ten czas ani razu na kompa nie siadałem ani nic nie instalowałem :( Nw może z tego powodu, że nowe kapsułki wprowadzili przez ten czas, no ale przez kapsułki by mi grała nie chodziła :( Ja już kompletnie nw co z tym S4 ;( Jak się z tym nic nie da zrobić to może się samo naprawi po jakimś czasie, a jak nie to trzeba będzie się pogodzić że nie będę mógł przez jakiś tam czas grać w S4 ;( A tak w ogóle dzięki za poświęcony czas na rozwiązanie tego problemu :) A właśnie na razie formata nie bedę robił, bo właśnie nie dawno robiłem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nowe capsułki nic na pewno nie powodują a tak poza tym to one są za drogie...

Może przez to że wprowadzili nowe servery najnowszy North America ! xD

masz własnego neta czy dzielisz z kimś ?

Opublikowano

Po tym jak wprowadzili ten nowy serwer North America S4 mi działało, nawet grałem na tym serwerze. A co do neta to dziele go z bratem, ale to już od bardzo dawna. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Miałem ten sam problem z S4 League. Okienko patcher'a znikało po chwili i nic nie pomagało. Postanowiłem więc zrobić aktualizację. Pobrałem najnowsze sterowniki (za pomocą Uniblue Driver Scaner), ale to nie pomogło. Później przeinstalowałem IE7 ale nie pobierałem dodatków. W końcu ściągnąłem najnowszego Direct'a X (znajdziecie go pod tym Adresem) I mój S4 League działa pięknie. Myślę, że to tylko i wyłącznie wina braku Direct X, więc radzę spróbować zainstalować najnowszą wersję i wszystko będzie ok :D

Jeśli z kolei to nie pomoże spróbuj pobrać najnowsze sterowniki ;)

Pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yyyyyyyyyy... @up.

ja mam stare sterowniki a mi s4 działa jak złoto moim zdaniem to nie jest przyczyną tego problemu ale co szkodzi spróbować...

.....

@AbioSsS

spróbuj może od kogoś ściągnąć lub skopiować cały plik/folder S4 i otwórz... jeśli się to będzie powtarzać to spróbuj z tymi sterownikami ...

A co z tym North America niedawno robili znów jakieś ulepszenia ... teraz North america jest na ostatnim miejscu i nikt tam nei gra xD

Opublikowano

Tak jak myślałem S4 League się samo naprawiło. :D A tak w ogóle to dzięki za poświęcony czas z rozwiązaniem tego problemu. :) Nic nie robiłem i się samo naprawiło. Yupiiiii!!! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OK powodzenia z grą cieszę się że już naprawiłeś problem ....

Ps. Podaj twój nick na s4 i na jakim serverze zazwyczaj grasz ...

@Abios

Mój nick kuba113 (clan: Millefiore mamy 2 zwycięstwa, 0 przegranych, walk stoczonych: 2 ) zawsze gram na English (Europe) na free2 czasem free 1 jak się nie mogę dostać na free 2 .

Teraz nabijam COMBI więc obecnie mnie nie znajdziesz ale za 2 dni to spokojnie xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam taki problem... Gra się ściągneła normalnie, wlacza sie instalka i wyskakuje taki błąd : C\Program Files\ Common Files\ InstallShield\UpdateService\agemt.exe ten plik mi sie nie chce zainstalowac. To sam poczatek instalacji. I do tego wyskakuje ramka FEATURE TRANSFER ERROR Feature:<ISUS>Update Service Executables i katastrofalny blad... Wie ktos jak temu zaradzic? sciagalem ponownie i inst. od poczatku ale nic. Probowalem tez zainstalowac z wylaczonym antywirusem ale tez nic. A gdy wczesniej sciagnelem gre miala ona 300MB okolo to normalnie sie zainstalowala sciagnelem pliki przez patchera ale gdy chcialem wlaczy gre uruchamialo sie to THWC jakos tak i ten shield ale po chwili zniaklo i gra sie nie uruchamiala, wiec postanowialem sciagnac ze strony S4, ale problem jest jak na poczatku pisalem. Prosze o odpowiedz jak ktos wie o co chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...