Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką postacią grać ? Mam do wydania na nią 50kk . Żeby ku nie były drogie i w pvp dobrze radziła sobie i w expie też :)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

wojownik Body jak do pvp i expa idealna postać jeżeli do samego pvp to BM lub archer a do samego expa mental albo WP : ]

Opublikowano

Troszkę sprecyzuję moje wymagania. W pvp średnio na 55 lvlach i żeby z metkami diabła dawala rade . Jak i w expie v2

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ja bym ci radził wp bo ku niema aż takich drogich jak body czy mental. A po 70lvl WP kox ;)

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

Dobra chce postać full exp ale nie chce żadnego woja !

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Wp:

Czarowane Ostrze -> Zbrojka -> Wir (Można dać strach przydatny bardzo) -> Strach / Wir -> Palec -> Rozproszenie

Staty: 2 int , 1 wit na lvl, potem gdy mamy full int i wit. Jeżeli mamy mały dmg dajemy w siłe, jeżeli małą obronę to str która daje uniki.

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

Jak masz kase to najlepiej żeby fms miał dobre śr (10-20), wyzywka +8/9. Na 18 lvl ta zbrojka +9 potem zmień na tą na 26, potem na 34+8/9. Buty mogą mieć pż, branza najlepiej srebna+8/9, ebo +8/9 noi bojowa / 5 kątna +8/9 i powinno Ci styknąć na 35 zrób boja i na metki w m2. Co dziennie ku czytaj ;)

Opublikowano

No podałem takie przykładowe które ja miałem na dropku 35 tylko na bodym ;)

Napisałem jak masz kasę, jak masz mniej to po prostu kup trochę słabsze potem odrobisz na metkach :D

Opublikowano

Już coś tam eq mam . Zobaczcie sami :

Fms +7 śr 3% um 4% 3% na trucie kd moba i sury +3

y-y +4 kd defa +3 i bon max pż +1500 ( na 42 mistyk +7 bon max pż +300 kd defa +2 i uchylenia +3 )

Wyzywka +6

Srebrna +8

Buty max pż 1k

Naszyj 5% na kryta

Ebo +7

Skille : Ostrze m4 , strach m2 , teraz w co pakować? ( Ja chcę wbić 3 skille M potem stop z expem i wbijać na G )

A i bym bym zapomniał . Mam 2 tarcze : Jedna okragla +6 a druga to pięcio +7 20% na mistyki .

Do wydania 85kk ( wydałem na dolepszenie :( popaliło ale dolepszyłem i mnie taniej wyszło )

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

UP - Nie widzisz że mam strach na m2 ? Myślę nad palcem albo zbrojką

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Ninja Dagger, stosunkowo tanie KU, jedna z najleprzych postaci w PVP, do tego bardzo przyjemny exp, pozatym ta postac ma cos w sobie i nie nudzi sie jak np. wojownik. Bardzo polecam :)

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Też proponuje WP... niedawno zacząłem grac ta postacią i muszę stwierdzić, że bardzo przyjemnie sie nią gra :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...