Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms Nexon To Zasrane Ku%%%

lolus2ooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all.....

Powiem ze tak mnie ten combat wkur^^^^ ze juz nie mam sily sie denerwowac i odchodze........ A teraz pytanko ......Gm'owie bannuja konta tak???

Powiem wam mala historie:

mialem konto bardzo dobre....kupilem 25k nx i po tygodniu zbanowali konto, tu akurat wiem ze za power leveling......

Nastepnie zrobilem nowe konto na ktorym sobie normalnie gralem i wlasnie po patchu, kupilem 10k nxx znowu na nowym, koncie to bylo wczoraj dokladnie ...

to wiecie kupilem se famasa g2 na 90 dni itd itd......Dzis loguje sie i pisze ze konto zostalo zbanowane !!!ZNOWU!!! ZAL

to i co ja mam zrobic ............cioty grubasy siedza przed kompem i za moja kase wpierda^^^^ frytki i cipsy

no ja nie moge szczescie ze forum combata nie wchodzi bo juz bym im napisal.........

mial kiedys z was taka sytuacje?

PS sory za bluznierstwa, i zegnam was .......milo bylo ale sie skonczylo

Nie wiesz jak cos znalesc ?

Pomoge:

1.Otworz Przegladarke

2.Uzyj www.Google.pl

Czyz to bylo az takie trudne? oczywiscie ze nie....... Powodzenia

sprawdz moj user bar :D

ZAL: Lepjej nie wchodzi xD....

ostrzegalem

Opublikowano

Eee? Co nas odchodzi twoja historia i to że dostałeś bana?

Powiem jednym słowem: Życie.

życie to nie tylko gra. Ogarnij się i get real life.

bbc2hero.png

Opublikowano

EEE KU^^^ juak nie grasz to przynajmiej wchodz na TS <-- Czlonek klanu xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja miałem podobny przypadek z tym ze moje konta były syfiarskie.

Rozumiem chciałeś wyładować agresje bo jesteś pewnie uzależniony od tej gry ale nie spam nam tu na forum :)

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja miałem tak że wbiłem sobie level 2LT . Kupiłem jak wiadomo vipera za GP i permanent MP7mod bo wtedy można było tylko to kupić na perm . Jak wiadomo MP7mod wali same heady. W ten dzień co kupiłem to grałem z GM max i właśnie jemu waliłem same heady bo jak kazdy GM- ciota i brak skilla. Na drugi dzień ban niby za spammowanie czy coś o.O Nick miałem LaskaXD_PL. Kilka miesięcy temu zrobiłem nowe konto po zbanowaniu LaskiXD o nazwie CzarnaDziura. W to nowe konto też pakowałem od ch**a NXów. Wbiłem 2LT , kupiłem UMP45 na 90dni i po 3 dniach ban . Niby za hacki których w ogóle nie miałem nigdy na kompie... Mówie wam, nie grajcie na EU bo to gówno. Nie doładujecie NXów to ban. Tak jest zawsze. Dziwie się że nie zbanują tą dzi**ę turecka Muququ . Ciota ciśnie na wallhacku, 0 skilla i co miesiąc kupuje 100k NX. Jeszcze raz wam mowie- nie grajcie na EU ;)

sry za wulgi ale to jest takie wkurzające że żal.

Opublikowano

dokladnie ............sory dla tych ktorzy mysla ze to spam a jesli jest to sorka ale .........to jest takie wkurzajace ze musze sie gdzies wygadac...... sorka

Nie wiesz jak cos znalesc ?

Pomoge:

1.Otworz Przegladarke

2.Uzyj www.Google.pl

Czyz to bylo az takie trudne? oczywiscie ze nie....... Powodzenia

sprawdz moj user bar :D

ZAL: Lepjej nie wchodzi xD....

ostrzegalem

Opublikowano

bo to sa cioty zjeb... tylko grac potrafia i za to kasa im leci nic nie robia nierobole tak samo jak jebn. GM tylko siedza przed kompem graj w zjeb CA i kasa leci im wiecej zbanuja tym wieksza kasa

sory za wulgi

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam all.....

Powiem ze tak mnie ten combat wkur^^^^ ze juz nie mam sily sie denerwowac i odchodze........ A teraz pytanko ......Gm'owie bannuja konta tak???

Powiem wam mala historie:

mialem konto bardzo dobre....kupilem 25k nx i po tygodniu zbanowali konto, tu akurat wiem ze za power leveling......

Nastepnie zrobilem nowe konto na ktorym sobie normalnie gralem i wlasnie po patchu, kupilem 10k nxx znowu na nowym, koncie to bylo wczoraj dokladnie ...

to wiecie kupilem se famasa g2 na 90 dni itd itd......Dzis loguje sie i pisze ze konto zostalo zbanowane !!!ZNOWU!!! ZAL

to i co ja mam zrobic ............cioty grubasy siedza przed kompem i za moja kase wpierda^^^^ frytki i cipsy

no ja nie moge szczescie ze forum combata nie wchodzi bo juz bym im napisal.........

mial kiedys z was taka sytuacje?

PS sory za bluznierstwa, i zegnam was .......milo bylo ale sie skonczylo

Na podstawie tego mozna stwierdzic ze naciagaja ludzi.

W sumie dla wlasnej satysfakcji mozesz ich postraszyc jakim sadem czy czyms, ze biora pieniadze i blokuja konta z dupy.

sygns.jpg
Opublikowano

GM-owie banują już za nic!

Jakaś ciota zaraportuje cię że hs mu wywaliłeś od razu kończy się banem.

Admini mają z nas kasę ale gówno ich to obchodzi czy grasz na hakach czy bez.Bana dostaniesz kasy ci nie zwrócą.

Jeszcze kulturalnie pytasz się za co ten ban to ci nawet buraki nie odpowiedzą a twój post jest automatycznie usuwany.

I co to za GM!!??

9368_gold.png

Opublikowano

bana tez mozesz dostac az zapalcisz im 4$ czyli okolo nie wiem ile i tak kilka razy i cie zbanuja

i jak przez dluszy czas nic nie dajesz to cie zbanuja duzo ludzi takich spodkalem ze placili a po tem juz nie i dostali bana

chociarz nie uzywali hackow i mod

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Czyli to jest haracz.Nielegalny żerowanie na innych ! Wyłudzanie pieniędzy!

i to mają być GM-owie którzy zamiast ułatwiać grę osobom grającym na legalu to im to jeszcze utrudniają!

9368_gold.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziś chciałem sobie kupić kaliki i postanowiłem kupić nx przed Mopay pięknie ładnie wysyłam sms'a patrze błąd patrze czy zabrało kasę.. I jak myślicie? Oczywiście , że tak k**wa ze 100 zł zrobiło się 0=.=

Nie wiem możecie poradzić żebym to jakoś odzyskał

Kamilos18pl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...