Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem!

kondzio-ch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem ze jak chce się zalogować na Wr to mi pisze User already logged in . Nie wiem co robić. Czekam już 1h i nic się nie dzieje . Podawałem passy mojemu koledze, ale on ma to samo, zalogował się na swoim koncie i przeszukał wszystkie servery ale nie ma nikogo o takim nicku jak ja mam. Za pomoc będą ++++ .

Z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie jak grałeś to net ci się zawiesił i została postać w grze. Albo zmień hasło i nikomu nie gadaj bo też ten twój "Kolega" dał pasy komuś innemu.

@EDIT

A jak ci się kolega spyta dlaczego zmieniłeś pasy to powiedz mu :

Fakaj sie nabie.

bbc2hero.png

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem ze jak chce się zalogować na Wr to mi pisze User already logged in . Nie wiem co robić. Czekam już 1h i nic się nie dzieje . Podawałem passy mojemu koledze, ale on ma to samo, zalogował się na swoim koncie i przeszukał wszystkie servery ale nie ma nikogo o takim nicku jak ja mam. Za pomoc będą ++++ .

Z góry dzięki.

moze byc tak ze twoj kolega cie oszukuje zmienil passy ma twoje konto i muwi ze niema . zaloz odnowa konto i sprawdzaj proste.

veteran961.png

8a9c600bfd6c4df69ecd040.gif

e65039f3c3ca42118c087e6c27150d6a.0.gif

Opublikowano

@UP

Lol jak mógł zmienić pasy jak przecież wyskakuje że ktoś jest na jego koncie? Zastanów się co piszesz...

bbc2hero.png

Opublikowano

To nie tak. Ja się próbowałem zalogować, i mi pisało User Already logged in cały czas , podałem mu passy do konta i on też to ma. A tak ogólnie to nie moge zmienić passów bo mi pisze cały czas na gamersfirst.net gdy chę zmienić passy : Log out of all games before changing your password.

Proszę dalej o pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie tak. Ja się próbowałem zalogować, i mi pisało User Already logged in cały czas , podałem mu passy do konta i on też to ma. A tak ogólnie to nie moge zmienić passów bo mi pisze cały czas na gamersfirst.net gdy chę zmienić passy : Log out of all games before changing your password.

Proszę dalej o pomoc!

Albo konto masz caly czas zalogowane albo masz keylogera ktory zmienił haslo i dane i siedzi ci na koncie. Uzywales hakow?. sprobuj kompa zresetowac.

veteran961.png

Opublikowano

Nidgy nie używałem hacków! robiłem restart kompa i dalej to samo.

To chyba bedziesz musial zagrac od nowa :(. Mowi sie trudno i gra sie dalej.

veteran961.png

Opublikowano

hmm stracone jeśli dałeś komuś passy to raczej z tego nici (chyba ze osoba zaufana) k2 leje na to czy ty stracisz konto czy nie... oni to mają gdzieś..

w odpowiedzi dostaniesz że tzreba było nie podawać komuś hasła... a na dodatek zbanują cię ...

oni mają narobione w głowie..

a moze miałeś zwykłego laga.. tzreba było albo zresetować kompa albo neta i od nowa zobaczyć czy da się wejść..;p

czasami takie lagi są...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja raz miałem keyloggera który tak jakby logował się na konto i nie wychodził.

Straciłem konto 34lvl, wysyłałem ticketa i nic.

http://www.youtube.com/watch?v=SGli_QuMxTI

http://www.youtube.com/watch?v=DIA7uzcjiTw

Ukradli mi konto w Warrocku 13lv ratio 1.37. Prosze o pomoc! Jakby ktoś miał niepotrzebne konto na 13 lvl albo coś to bardzo bym prosił o życzliwość z jego strony. HELP

...:::s.O.S:::...
Opublikowano

hmm stracone jeśli dałeś komuś passy to raczej z tego nici (chyba ze osoba zaufana) k2 leje na to czy ty stracisz konto czy nie... oni to mają gdzieś..

w odpowiedzi dostaniesz że tzreba było nie podawać komuś hasła... a na dodatek zbanują cię ...

oni mają narobione w głowie..

a moze miałeś zwykłego laga.. tzreba było albo zresetować kompa albo neta i od nowa zobaczyć czy da się wejść..;p

czasami takie lagi są...

Jak kolega mugł mi ukrasc konto , jak podałem mu passy po kilku godzinach jak mi pisalo User Already logged in i odpowiedzial ze ma to samo po probie zalogowania na jego kompie, pomyslcie ludzie... Może jescze nie wszystko stracone.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też to mam... Grałem sobie wczoraj i podczas gry wyskoczył mi jakis błąd C++ i wyłączyło mi gre. Od tamtej pory nie mogę się zalogowac na konto. Napisałem ticketa i zobaczymy....

1384312181.png
Opublikowano

jeżeli masz neo to sie nie dziwie <masz neo > ? jeżeli ta to tak bendzie ja tez mialem po 3dniach mi sie wylogowal bo nowy patch weszedł. poczekaj troche i pograsz !

DAJ + JEŻELI POMOGŁEM A JEŻELI NIE TO NIC xD

Opublikowano

Wiecie moze co jest ze jak sie wlancza mi warrock blisko logowania to mi sie wyłancza niemam antywirusa skanowalem i odnowa chyba z 3 razy instalowalem warrocka pomocy za pomoc Wielki +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie już, odpisali na mojego ticketa i piszą że bardz przepraszają , ze już naprawili ten błąd. W nagrode ze musiałem przeżyć 1 dzień bez Wr dostałem promo na M7 KNIFE :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...