Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Wolni Farmerzy.

duczus172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewną prośbę do użytkowników portalu i ogólnie ''pytanie''. Poszukuję bota który automatycznie o pewnej ustalonej godzinie, będzie sadził na moim koncie na wszystkich polach pewne warzywo. A dokładniej chodzi mi o to, abym nie musiał wchodzić do gry. Niedługo wyjeżdżam na wakacje na parę dni, a szkoda byłoby stracić tak wiele plonów. Mianowicie: Czy istnieje bot, który automatycznie zbiera i zasiewa chciane warzywo bez konieczności wchodzenia do gry? Aktualnie posiadam Samosiejka II, od jednego z tutejszych użytkowników, jestem zadowolony, lecz nadal jest to z lekka udolność, wchodzenie co paręnaście godzin do gry, czasami nawet wstawać z rana by godziny się za przeproszeniem nie popierdzieliły. Przeszukałem już trochę tematów na forum, jednak nie znalazłem oczekiwanego bota. Liczę na waszą pomoc, pozdrawiam. (Aha, gdyby taki też bot się znalazł, to prosiłbym o ile można o pokrótce streszczenie co do jego działania).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powodzenia

albo napiszesz sam albo bedziesz musiał zapłacić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

źle przeczytałeś, on nie chce włączać kompa nawet , czyli bot na jakimś koncie shellowym działający o określonych porach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Dokładnie, chociaż... a ten bot po wejściu na stronę wf samemu rozpocznie auto logowanie i obsadziłby pola, jeżeli wcześniej zaznaczyłbym co ma siać? Jak dokładniej on działa? Bo jeżeli po wejściu na stronę, czy nawet zalogowaniu się by tak robił, no to też może być.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ten bot

http://www.mpcforum.pl/topic/157824-bot-sadzenie-karmienie/

ustawisz

potem tylko włączasz wolnych i samo loguje sieje i podlewa bo ma zapisane w pamieci i nie trzeba go włączać bo zawsze jest włączony jako dodatek mozilli

a jeżeli chcesz miec wyłączonego kompa to poproś kolegę by ci sial^^

teraz były takie uptade że możesz sobie ustawic na pole pare rodzai warzyw

Opublikowano

dalej nie rozumiesz? bot ma działać nie załączając kompa czyli na serwerze z shellem . załącza i idzie w pierony na kilka dni a on sobie chodzi cały czas

, takie warunki jedynie spełniają boty napisane w php albo perlu gdzie skrypty są uruchamiana na serwerze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie dlaczegoż by nie, ale nie dysponujesz serwerem z shelem, 90% jest płatnych reszta nie umozliwia tego co potzreba by uruchomić skrypt , a pisać jak widać też nie potrafisz a tymbardziej skonfigurować bota na serwie , pozostaje tylko kupić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Aha, no dobra dzięki. Najwyżej zakupię tamtego bota sms'em, ale mam jeszcze jedno drobne pytanie do bota który zapodał moderator. ( http://www.mpcforum.pl/topic/157824-bot-sadzenie-karmienie/ )

Można w nim ustawić opcje, aby na sześciu polach sadził przykładowo, ziemniaczki czy cebulę, tak aby po wejściu na stronę od razu z miejsca zasadził i podlał? Najbardziej to mi na tym zależy, choć na karmieniu zwierząt też by się przydał w podobie do działania takiego jak z polem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

on wszystko robi

na każdym polu możesz inne warzywo i karmi zwierzęta do fulla lub 1 raz on jest tak rozbudowany ze bajka

na polu jednym możesz sobie zrobić pole pokazowe :D

co pare dni uptade i nowe właściwości

ostatnie logi

16.07.2010

* Neu-Login mit Ankündigung wenn Session ausläuft

* Anzeige der Windmühlen-Zeit

* Kalkulation der Rezepte

17.07.2010

* Hotkeys selbst festlegbar

18.07.2010

* Tiere bewegen sich

@ps

edytowałem tutka więc możesz zobaczyc jego właściwości

Opublikowano

duczus172 jak chyba przeczvytałeś uważnie bot robi to wszystko co mu ustawisz

S.E.T.I. a ten twój nic nowego nie wnosi jak widać , jak dla mnie tylko mozliwość okradnięcia konta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PYTANIE! Dlaczego ani free Berater ( jakoś tak ) ani Samosiejka mi nie działają pod tym greasmonkeyem? Mam all jak na XP, tyle że teraz mam viste, a firefox jest pod 64bit. zainstalowany...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

duczus172 jak chyba przeczvytałeś uważnie bot robi to wszystko co mu ustawisz

S.E.T.I. a ten twój nic nowego nie wnosi jak widać , jak dla mnie tylko mozliwość okradnięcia konta

Witam

Korzystam z tego bota, zapłaciłem za dożywotnią licencje i konta nie straciłem a mam dwa konta na WF 25 lvl i 14 lvl jakoś nikt mi nie zawiną konta :)

Oskarżenia typu bo ci konto ukradną to bym słał pod adresem darmówek tak samo rozbudowanych jak te płatne boty :)

Bo nic niema za darmo :D jak jest mocno rozwinięte :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...