Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólny Mecz

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem nowy temat, ponieważ stary się skasował (niestety)

Zapraszam wszystkich do wspólnej gry w CA, głównie chodzi o fireteam (cóż by to była za gra, gdzie walczą 2 grupy hackerskie?)

Mapa: Desert Thunder

Tryb:Fireteam

Trudność: Hard, potem (jak się uda) Extreme

Server: Bravo

Chanel: 10

Room: MMMPPPCCC

Hasło: 906c

Kiedy: 2100

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ale bedzie jadka ;p uzyje specjalnego hacka vip hacka ;p tele kiill i nie bendziecie mieli szans :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja zagram ;D Moj nick to :

Pani_Kiler

Bede szybciej gral jak cos to zapraszac !

Mam Fajny Caln Jak by ktos Chcial :)

Jak Pomogłem daj + Lub Podziękuj ;dd

ZuuziaaaPL.gif

Opublikowano

pysio to mnie zaprosc nick mario431 dobre staty ale jak laguje sie wkurzam i wylanczam gre ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

napisal ze teraz

robimy tak ugadajmy sie na jutro na servie bravo ch 10 i ktos postawi serwa i kazdy z hackiem gra ok ?? ;p ja bym powiedzial o 10:30 jutro

osob 8 vs 8

haslo to juz wymysli ten kto zaklada ?? :) j

Opublikowano

ja o tej nie bede mogl bo mnie nie ma w domu wieczorem ;)

Opublikowano

nick w grze bedzie wiadomo ;)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Hmmmm....Mniam postaram sie byc na moim nowym koncie ze slabym lvlem i z haczkiem. Do zobaczenia......

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Uwaga gramy

Server: Bravo

Channel : 10

Nazwa rooma: MPC Forum

Haslo: czit

Godzina: 20:00

Zapraszam!!!

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...