Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prison Wars Bot V9.3

RobeM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Source au3 : Prison War BOT 9.3.3

http://www.speedyshare.com/files/23483105/Prisonwars-BOT_v9.3.3.au3 

Plik exe :

http://www.speedyshare.com/files/23449102/Prisonwars-BOT_v9.3.exe

Skan exe :

http://www.virustotal.com/pl/analisis/a44ab25cc48509a1bc79fff93d61a6d12b7e705e6a19da568447e2ebb405b4e4-1279629312 

a jak co zawsze można ściągnąć autoit z tąd :

http://www.autoitscript.com/autoit3/downloads.shtml

i sobie zrobić samemu

uaktualniając na wersje starszą należy skasować koniecznie plik konfiguracji bota set.ini !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

co tu do ustawiania ? zaznaczyc co ma robić i załączyć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to bot a nie hack szybko to sobie można robić co innego

ja ustawiam nabijanie jednych statów w jeden dzień, innych w drugi itd. daje 4-6 w siłe na przykład i czas przeładowań strony 10-15s załączając przy tym opcje www , lepiej wolniej nabijać staty i mieć sumarycznie więcej nabite niż wbijając całość co mamy do wklepania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

CO WYWALA, KIEDY WYWALA !!??

MOŻE PRZYJDZIE KOMUŚ KTO MA BŁĘDY DO GŁOWY NAPISAĆ JAKIE TO BŁĘDY A NIE MAZGAIĆ I WYPŁAKIWAĆ ŻALE ŻE NIE DZIAŁA

widać tobie coś nawala, u mnie działa non stop .

wiesza się i wyłącza jedynie wtedy jak jest wolne połączenie do internetu albo zanik połaczenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to masz problem z przeglądarką albo zablokowane wykonywanie skryptów java

bot nie wykonuje żadnych skryptów , operuje tylko na linkach albo buttonach co się znajdują na stronie

włacz bota z odkliknietą opcja pokaż IE, jesli działa i widzisz toltipy to ty masz problem z przeglądarka na 100% a nie z botem

jeśli bot działa w tle nic nie stoi na przeszkodzie by zalogować sie na konto i używać. ustawic tylko dłuzszy czas p[rzeładowań strony np 20-30 s

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

to masz problem z przeglądarką albo zablokowane wykonywanie skryptów java

bot nie wykonuje żadnych skryptów , operuje tylko na linkach albo buttonach co się znajdują na stronie

włacz bota z odkliknietą opcja pokaż IE, jesli działa i widzisz toltipy to ty masz problem z przeglądarka na 100% a nie z botem

jeśli bot działa w tle nic nie stoi na przeszkodzie by zalogować sie na konto i używać. ustawic tylko dłuzszy czas p[rzeładowań strony np 20-30 s

to jest jakaś ściema a nie bot albo ty hakujesz tylko :< nIC NIE DZIAŁA NAWET BEZ WWW KURWA !

Opublikowano

nosz qrde. wydało się że mam masę kont na forum ;( , mówiłem przycisk Raportuj się przyda , przy okazji ban za multikonto dostane ... wrr a tyle się napracowałem

z litości dorzuce ci moje source bota , rób z nim co się podoba mi się już nie chce go poprawiać ani kontynuować bo gra nudna

http://www.speedyshare.com/files/23483105/Prisonwars-BOT_v9.3.3.au3 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Wszystko działa bez zarzutów. Jeżeli ktoś ma z botem problemy to niech zainstaluje świeże oprogramowanie (net framework 4 , c++ 2008 + , nowe ie etc.) i będzie cierpliwy. Bot wykonuje akcje co kilkanaście sekund. Ja tam jestem zadowolony.

lolheadz.png
Opublikowano

cały czas działało , chyba zostawiłem funkcje w czasie poprawiania bo w kolejnej wersjii całkiem już pozbyłem się tej opcji z bota to i nie poprawiałem potem wcale

jak umisz , poprawiaj, ja już botem się nie zajmuję

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Mi wszystko działa oprócz brania steryd zamiast steryd bierze dragi,też tak macie??Jak na to zaradzic??

Musisz mieć założoną broń i ochronę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pozmieniały sie adresy w grze, bedzie czas to poprawie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem mały z botem normalnie chodzi wszystko cacy az po 20-30minutach wylogowuje mi sie z gry i niechodzi tzn bot chodzi ale z gry jestem wylgowany nie wiem jak to naprawic prosze o pomoc

z Góry Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...