Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. chialem zrobic sobie chinski nick na privie, robilem tak jak na tutkach ale nie zadzialalo. Podczas stwarzanie new postaci wpisywalem: łęąćó itd ale wyskakuje "nie mozesz stworzyc postaci". Probowalem tez kombinacji na klawiaturze numerycznej ale wyskakuje ten sam blad co na poprzednim sposobie. Probowalem robic to i na modzie i na cliencie ale nie dziala :( .Sciagnalem tez program ktory sam wpisuje za mnie chinskie znaki ale to tez mi nie pomogło. Jestem tu rzadko wiec nie wiem od ilu postow mozna stawiac 5 ale jesli bede mogl to rozdam te 5 tym ktorzy mi pomoga ;)

MOJE POSTACIE:

Wojownik Body - 100lv ON!

Szaman Smok - 93lv ON!

Wojownik Body - 92lv Banned!

Wojownik Mental - 85lv oddany!

Sura WP - 105lv oddany!

Ninja Dagger - 99lv oddany!

Opublikowano

Prawdopodobnie Ty jako Polak nie możesz używać chińskich znaków. Też miałem taki problem, nawet ściągłem chińską czcionkę do Windows XP i też nie pomogło. Tak więc My Polacy raczej nie możemy :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Robiłeś na spolszczeniu czy na chińskim cliencie. Jeżeli robiłeś na spolszczeniu, to polecam również na cliencie, powinno się udać.

Opublikowano

Klikasz na pasek językowy lewym przyciskiem >ustawienia>Dodaj...>Chinski(uproszczony,ChRL)>+>+>Zaznaczasz wszystko i dodaj>Zastosuj>OK>Klikasz prawym na pasek językowy PL i wybierasz Chinski. Piszesz po chinsku i możesz miec chinski nick.

652601399840421198520.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...