Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pliki Do Atlantydy

Inde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Odrazu przejde do tematu

Gram na serverze Vectera chca wprowadzic Atlantyde ale niestety plikow niemaja ...prosilbym o pliki do atlantydy lub link w ktorym z plikami do atlantydy ktore wgraja na server i beda lub tez mozecie podac link w ktorym znajde te pliki poniewaz szukam i niemoge znalesc ;/ prosilbym o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To zależy od plików clienta nie plików serverowych.

http://www.mpcforum.pl/topic/105204-tutmoby-i-wszystkie-tp-w-atlantydzie/page__view__findpost__p__676072__fromsearch__1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam ze pisze z innego konta ale niezapisalem sobie id i hasla do tamtego i niestety zapomnialem id i hasla wiec tak :

podales mi link do tematu w ktorym podaje link download do atlantydy zebym wszedl do niej i widzial mooby folder pack umozliwia wyjscie z atlantydy bez pomocy wh ale zle mnie zrozumiales... moj problem polega na tym ze server jest na niemieckich polikach serverowych i niestety jakby to poweidziec nie jest wgrana atlantyda jak masz np teleport do m2 to jakby byl zablokowany port wgl mnie nie teleportuje do m2 i zeby sie dostac do m2 musze przejsc przez pustynie i teleporta chyba mnie zrozumiales powtorze

Niemoge dostac sie do m2 poniewaz jest cos skopane i jak stoje zeby mnie teleportowalo wgl nic sie niedzieje (opisuje m2 jako Atlantyde) i musze przejsc przez w m1 teleport i dac na pustynie lub na 60vl + pieklo zeby sie dostac do m2 oto mi chodzi zeby wgrac pliki na server zebym mogl expic w atlantydzie bo naprawde trudno jest mi expic na 93vl w red lesie prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zalosny jestes Pepe

pliki do atla masz od kamera (nie stworzone lecz wrzucone :P)

www.metn2mod.tk

albo link bezposredni

TU

(z rapida)

skan nie dam bo plik waży ponad 50mb

i podkreślam że --TO-- --KAMERA-- --NIE-- --MOJE--

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...