Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem nie wiem czy z agbotkiem czy loaderem

Wielki_Don

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem wygląda tak:

wszystko zrobiłem jak było napisane w innych tematach.

przy uruchamianiu robie tak:

1. nuConnector

2. AgBot

3. Loader - no i tu zaczynają się schodki.

Gdy włączam loadera po ww czynnościach, to kurde blade zawiesza mi się loader na tym małym prostokącie, tuż przed wejściem w gre.

Loader sprawdzałem (uruchamiałem bez bota) i jest all ok, tylko problem pojawia się, gdy chcę uruchomić silka z botem...

Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Dodam, że od nowa zainstalowałem agbocika, i sciagnalem all packi ze stronki producenta tj.:

http://rev6.nihplod.com/index.php/Main_Page

i jeszcze jedno, silka mam zainstalowanego na d:\, czy to jakoś przeszkadza, czy faktycznie musi być zainstalowany na c:

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

A spatchowałeś clienta?

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

kurde, i to już też robiłem i wynik jest taki sam. Dajcie jakąś pomoc, na którą nie było odpowiedzi na tym forum, bo jest to coś nowgo

Opublikowano

nie wiem czy to może być dobry pomysł, lecz nie wiem czy silkroadonline do użycia nuconnector'a i AgBot'a powinien zostać zainstalowany na C: a nie na innym. Ponieważ ja mam tą drugą opcję.

co o tym sądzicie...

Opublikowano

Zwykly bug..nic na to nie poradzisz ale w czym problem nie rozumiem O_o ctrl+alt+delete, wylaczasz proces sro.exe i odpalasz ponownie..gezzz

• Dodaj nową pozycję...