Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlugo Trwaly Realm Down !

Gomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wyjasnie z góry całą sytuacje.

Moj kolega posiada mojego cdkeya, gral na nim kiedy chcialem wejsc na diablo, klikalem dolacz do battle net duzo razy, nagle pojawil się RD, po realmie drugi raz to zrobilem i jeszcze jeden raz . Od tąd mam RD przez 5dni i niemoge nic na to poradzić -.- prosze o wypowiadanie się i udzielanie mi rad...

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

Sorki już wyczerpałem fundusze na nowego cs:s oraz słuchawki creative z mikrofonem wszystko 400zł -.-, niemoge diablo kupić bo wycofano z produkcji. A pozatym dokupuje sobie ramy, już mam 4rdzeniowy procesor i na direct 10 śmigam w stalkerze :P

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

Opublikowano

Oki nie trzeba cierpliwości

Więc jeśli twój kolega nie jest zalogowany i zarejestrowany na battle net to powinno chodzić.

Jeśli nie to powiedz mu żeby odinstalował grę i powinno chodzić też tak miałem i chodziło.

Jeżeli to nie podziała to klapa :/

Jeśli pomogłem liczę na +

A kolega u góry spamuje i daję -

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lap +, ale chodzi o to ze tylko ja mam realm downa, on gra swobodnie, pisalem do blizzarda to oni tekst po prostu ctrl + c , ctrl + v ... nieda sie wytrzymac HELP !!!!!!!!!!

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

Opublikowano

Prosze o wypowiadnie się i nie spamowanie jak terminator10, zgłosiłem podanie o przyznanie mu % za spam.

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...