Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry przez przeglądarkę

warrior17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam nawet nie widzę potrzeby bo w tym dziale były tylko same scrypty np na obliczanie czegoś

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano
ja tam nawet nie widzę potrzeby bo w tym dziale były tylko same scrypty np na obliczanie czegoś

Przecież był kiedyś ten dział i miał sie nawet nieźle .Można by to podawać jakieś porady do gier może jakieś bugi .Co wy o tym myślicie?

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

Ludziska czytajcie podczepione tematy. Nie ma działu? Stwórz go.

zacznijcie czytać podczepione, bo nikt nie zrobi tego za was. Co najwyżej bana możecie dostać. xD:D

Opublikowano
tak miales niezle raptem z 10 tematow bylo xD gry via www sa lattwe po co hacki ???? no chyba na platne rzeczy ^^

No chyba źle się wyraziłem właśnie chodzi mi o jakieś sposoby na konto premium itp.

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

dam ci sposob wyslij sms !!! nie oszukuj takich kolesi cha sobie zarobic i juz a takie noobki co sprzedaja np w gladiatusie rubiny na alegro to cioty xD

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano
dam ci sposob wyslij sms !!! nie oszukuj takich kolesi cha sobie zarobic i juz a takie noobki co sprzedaja np w gladiatusie rubiny na alegro to cioty xD

Dzięki za rade ale jak sam wiesz nie chodziło mi o takie płatne sposoby.Widze że pomysł się nie przyjął... trudno .Takie gry to tylko zabawa urozmaicenie sobie wolnego czasu więc moim zdaniem kupowanie takich typu rzeczy jest zbędne przynajmniej dla mnie .W końcu po to jest to forum żeby zadawać pytania oraz żeby takie informacje zdobywać( chodzi mi o sposoby na konto za Free . Pomysł o utworzeniu takiego działu się nie przyjął troche szkoda ale w sumie macie racje bo takie gry przez przeglądarkę to nie mogą mieć raczej żadnych hacków itp.

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

The crims najlepsze co moze byc :)

Co do bugow pamietam ze bylo tego bardzooooo duzo ;)

Dzial powinien powstac :):)

zacznijcie czytać podczepione, bo nikt nie zrobi tego za was. Co najwyżej bana możecie dostać. xD

Moze Pan warrior17 chcial nas zapytac o nasza opinie w sprawie tego dzialu z kad wiesz :)?

sharingan1s.png
Opublikowano
Moze Pan warrior17 chcial nas zapytac o nasza opinie w sprawie tego dzialu z kad wiesz smile.gif?

Tak dokładnie panie Kosiarz założyłem ten temat żeby sprawdzić zainteresowanie ty działem .Gdy bedzie wiecej osób to napewno napisze do Nie ma działu? Stwórz go z prośbą o stworzenie takowego:)

Dzięki za komentarze i prosze o wiecej

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

zacznijcie czytać podczepione, bo nikt nie zrobi tego za was. Co najwyżej bana możecie dostać. xD:D

to samo :D

Opublikowano

a RuneScape? To tez via www. Jesli chodzi o dzial to powinien byc. Bo forum o czitach to ma byc forum o czitach. A nie bajzel i burdel gdzie w czitach np. do MU są pytania jak zdobyc premium na gladiatusa. Pomysl dobry.

Pozdro.

• Dodaj nową pozycję...