Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zagrać Na Serverze Pte Bf:H

MrBloody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam pokazać jak zagrać na testowym serwerze Battlefield Hero

Tutaj macie link na którego wchodzicie rejestrujecie sie i sciagacie gre server ten jest testowy wiec przedmioty na nim są tanie np ak74 na tydzien kosztuje 10 VP i tak jest ze wszystkim ubraniami i broniami emotami a widgety bywaja jeszcze tansze ponieważ chodzi tu o jak najlepsza zabawe graczy i jak najlepsza ocene nowych map i trybów .

http://pte.battlefieldheroes.com/en/

Tutaj macie screenshot jaky ktos nie uwierzył w ceny

http://img824.imageshack.us/gal.php?g=94467621.png

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale nie mogę zagrać wyskakuje mi jakiś błąd i są tam 3 opcje do wyboru 1.change character 2.try agin 3.create new hero tak za każdym razem ;/

Opublikowano

porostu nie znajduje servera odpowiedniego dla takiego lv co masz tez mam ten problem z gunerem mam 1 lv i nic nie znajduje ale comando na 4 lv juz dziala wiec jedna rada prubuj do skutku

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Nie chce mi zainstalować i wyskakuje mi takie coś !

96079319.png

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

Jak dla mnie to pewnie wystartuje dopiero jak bedzie jakaś nowa mapa albo tryb bo dotej pory tak bylo .

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Wygórowane ceny to mało powiedziane z samym VP cieżko sobie poradzić zawsze na coś brakuje jedyną alternatywą jest kupenie BF ale jak się to zrobi raz np na borń to póżniej zechcesz kupić wiecej byle tylko wyglądać jak inni i mięć jakieś bezsensowne emotki albo przydatne widgety

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

O których godzinach najszybciej znajduje serwer?

Bo te ciągłe klikanie OK strasznie szarpie nerwy...

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

na PTE nie zagracie bo te servery są ZAMKNIĘTE!!!!! jak będą mieli coś do testowania, nową mapkę tryb gry czy coś podobnego to włączą.

greed.jpg
Opublikowano

Ostatni raz został napisany 18 lipca... Poza tym temat już dawno zamknięty, poczytaj trochę a nie spamujesz żeby tylko posty nabić.

a42612f26.gif

Opublikowano

@Up

Kurwa ja wrozka nie jestem, serwer nie dzialal czyli koniec tematu, a to, ze dziala (moze) bo nie sprawdzalem (nie jestem w Polsce) to nie moja wina.

a42612f26.gif

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...