Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Metin2Mod - Możliwosć Szkolenia Dodatkowych Skili Na P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Możliwe, ze taki temat był już postawiony, ale niestety sam go nie znalazłem, wiec jeśli istnieje to proszę o przekierowanie, a nie puste pisanie ze już było.

Otóż szukam możliwości szkolenia dodatkowych skili na P.

Przykładowo:

Gram Surą BM i dzięki Metin2Mod mogę rozwijać Czarowane Ostrze, ale wyłącznie do G, zaś ja szukam własnie takiej możliwości(jakieś pliczki podmienić, wgrać patcha, czy cokolwiek) aby szkolić taką umiejętność na P

Z góry dziękuje.

cooltext488469316.gif

gibatm.png

Opublikowano

Tak wiem, ja również grałem na podobnym serwerze JSYT2 wystarczyło pójść do "czerwonej" handlarki i za 5kk dostawałeś P skile, razem z dodatkowymi, lecz ja poszukuje możliwości robienia tego na każdym serwerze.

Nie oczekuję ze od razu wszystkie skile P np na 5 lvl. Chodzi mi tylko o tą możliwość szkolenia ich do P.

Dalej czekam na pomoc.

cooltext488469316.gif

gibatm.png

Opublikowano

Niestety tylko na privach z tą 'czerwoną handlarką' i tymi co dają all skille za 1 razem, ponieważ te skille za skillhacka widzimy tylko my na modzie, a server gry myśli że my ich nie mamy dlatego nie można użyć KD aby zrobić na P ;f

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Hmm.. ale skoro możemy używać tych skili i one zadają dmg i dodaja staty to twoja teoria się nie ima. poza tym wszystko tkwi w lucherze i to od niego praktycznie wszystko zależy... gdyby było jak napisałeś prawdopodobnie nie można by było używać skilhacka bo by nie działał w ogóle albo by od razu cie wywaliło..a tak nie jest..

Dalej poszukuje pomocy. Dziękuję za zainteresowanie

cooltext488469316.gif

gibatm.png

Opublikowano

hmm.. ale chyba mnie źle zrozumiałeś. Ja już mam moda i przykładowo mam postać ze skilami na P i mam również te dodatkowe skile ze skilhacka, ale na G, a szukam plików czy innych możliwości do tego aby móc szkolić je Kamieniami Duchowymi aż do P.

Proszę o dalszą pomoc.

cooltext488469316.gif

gibatm.png

Opublikowano

@UP Opcja istnieje.

@Topic

Na serwerze Diwang2 kolega miał coś takiego. Jest Mentalem. A ma wir miecza + aura + silne + rezta skilli na P. Jak serwer bd ON to się go spytam jak to zrobił.

2009 - słyszysz mnie?