Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uzbierałem trochę kasy (40kk) i chcę kupić jakiś dobry miecz dla mojej postaci. Chciałbym żeby ta broń dzielnie służyła mi gdzieś do lvla 50 ( albo i wyżej). Zastanawiam się nad ribem +9, lecz nie mam pojęcia z jakimi średnimi by był dobry. I czy w ogóle go kupować :P I takie inne pytanie... Jak zwiększyć obronę postaci? Za każdą odpowiedż dam + :D

PS Mój lvl to 37

Opublikowano

rib z jak najwiekszymi sr, minimum 20 ;p obrone jak zwiekszyc ? kupujac lepsze eq ;)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Polecam riba średnie około 20% wystarczy Ci nawet do 65lvl. Obrone możesz zwiększyć:

1.Lepsze eq(hełm,tarcza,zbroja)

2.Czytać KU silne ciało

3.Kupić bonus do energi życiowej podnosi on deffa zarówno w statusie jak i tego dawanego przez silne

Opublikowano

Rib +7/8/9 śr 10+ ( nie wiem czy na 9 ci styknie bo np. Na kronosie na +8 tylke nie starczy O,O )

A co do defenca to kup lepsze eq

Jeśli ci tak zależy na dobrej smoczej to zakup zamiast riba olbrzymi +9 ( 5-10kk ) i smoczą do 30kk ( +7/8 ) :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

rib srednie 20%+ z kd potwora i smierci +3

def : czytac silne ladowac w wita kupic lepsze eq (smiertelka +9 pieciakatna +9/czarna okragla po wbiciu 41lvl)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...