Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny dowód, aby nie grać w tibie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://odsiebie.com/pokaz/547458---2462.html

Kolejny dowód, że nie powinno się grać w tibie.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

filmow , screenow , mp3 z wywiadami jest pelno aby nie grac w tibie -,-

a znajdz mi filmy , screeny , mp3 aby nei grac np. w silkroad ... watpie abys znalazl.. .bo poprostu takie sa gry..... to ze ktos jest tak najebany przez nia to jego problem -,- ale gra to gra.. i grac mzoe kazdy...i nie koniecznie sie taki stanie...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Popieram jeden tekst z tego nagrania a mianowicie "to trzeba leczyć"

Tibia naprawde zmienia psychike człowieka....

Ja jak raz włączyłem tibie odrazu wyłączyłem

Grafika jak z pegasusa.

A pozatym jak widac na na graniu robi z człowieka przygłupa

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano
filmow , screenow , mp3 z wywiadami jest pelno aby nie grac w tibie -,-

a znajdz mi filmy , screeny , mp3 aby nei grac np. w silkroad ... watpie abys znalazl.. .bo poprostu takie sa gry..... to ze ktos jest tak najebany przez nia to jego problem -,- ale gra to gra.. i grac mzoe kazdy...i nie koniecznie sie taki stanie...

Chyba nie ma szans, tibia to dosłowne zuooo...

Nie znajdzie się żadnych (chyba?) innych. Pixele to dosłowne zuo. Ale co zrobić, jak nie którzy nie używają prezerwatyw.

Ale słyszłałeś "Tibia to moje życie!!!", albo najlepszy tekst: 'Trawa jest zielona, a słońce żółte' :D.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

ja tu do samej gry nic nie mam.. gdyz to nie gra zmienia czlowieka a jego wlasna psychika... przeciez w tibie graja setki jak nie tysiace polakow..... a jednak nei wszystcy sa tacy -,-

wiec nie mowie tu o grze ale o samym tym temacie.... otoz iz takich filmow , screentow , mp3 jest wiele a i tak powstaje o tym temat jakby bylo to cos nowego...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Szczerze nie przepadam za Tibia i moja wypowiedz nie ma na celu urazic forumowiczow grajacych w to ale moja prywatna opinia na temat tej gry jest prosta - gra dla dzieci majacych problemy psychiczne i emocjonalne a streszczajac na szybko - gra dla debili. Lecz to tylko moja opinia wiec niech nikt nie bierze tego do siebie ;)

@dragon473

ja nawet sie nie zalogowalem tylko odpuscilem sobie na ekranie logowania :D

@down

nie przesadzaj jest bot do wbijania na server i to doslownie minutka zeby juz grac ;) wiem bo sam obczajalem ta gre tydzien temu

2006-2010

Opublikowano

Nie wiedzialem ze mozna plakac kiedy sie dednie :D

Tibia miesza w glowie :P a gdyby ten koles co dednol stal obok tego typka co go zabil to bez wachania "wbil by mu noz w plecy" i byla by tragedia przez glupia gre.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Prawda.

Tibia Miesza w glowie.... Bo kolege mam takiego "wyjebanego"

Jak Go Demon zabil to ryczal i walil w klawiature piesciami i mu spacja wyleciala :P

Ja tam nie przepadam za tibia gralem pare razy i ciagle nudzila sie taka grafika ze hoho.

Juz Mario ma lepsza.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Averios Averios hahahah xD Tibia zuoo wkradnijcie sie do bazy danych i wciśnijcie delete i sie schowajcie w jakich bunkrach przeciwatomowych bo by wojna tibijskich botów wybuchła xD

Opublikowano
Uwaga! Najmądrzejsza wypowiedź na tym forum!

Piksele Piksele... Kazdy tak mowi i co z tego ze to grafika jest taka? Wy tylko grafike macie w bani? Jak tak to najlepiej w ogole nie grajcie na kompie najlepiej kupcie sobie jakas bron i wbijcie sie do centrum waszej wsi i strzelajcie do wszystkich... Gra jest gra kazdy moze grac ale to od niego zalezy co sie z nim stanie. Prawde tibia ludziom robi w glowie siano ale to przez ich nie umyslnosc, trzeba wiedziec ze to tylko gra!
Opublikowano

po1. Każdy gra w to co lubi.

po2. Nie chcesz to nie graj, nikt Ciebie nie prosi o to, żebyś w to grał.

po3. O wyznaniu i gustach się nie dyskutuje. Nie wiesz dlaczego? Bo jesteś mało inteligentny.

wiec temat spam do zamkniecia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...