Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Zmiany W Fanart

Kronk

Zmiany  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem tych zmian?

• Tak
      15
    • Nie
      0
    • Nie mam zdania.
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1.Wpadłem na pewien pomysł , który ułatwi komentowanie oraz przeglądanie galerii.

Chodzi mi o subforum w dziale FanArt - Galerie.

Zalety wprowadzenia tego Podforum:

-Przeglądanie galerii , które na głównej stronie FanArt często odlatują na dalekie strony.

-Bieżące komentowanie nowych prac forumowiczów.

-Komfort w poruszaniu się po dziale.

2.Wrzucenie FanART - Animacje do Tutoriale jako podforum .

Nie sądzę , żeby było potrzebne osobne subforum.

Po zastosowaniu tych zmian subfora wyglądały by tak:

Nampc.png

Na stronie głównej znajdowały by się :

-Dyskusje na temat programów graficznych

-Zamówienie

-Wiersze oraz inne formy inwencji twórczej użytkowników

To tyle.

Pozdrawiam Kronk

Opublikowano

Według mnie bardzo trafiony pomysł. Obecny stan jest dość chaotyczny i trudno się w tym odnaleźć.

+ co do subforów, możliwe, jeśli administracja się zgodzi utworzenie jest subforum z pojedynkami graficznymi na prośbę wrboy'a. Jako Opienuk FanArtu popieram pomysł w 100%, postaram się porozmawiać o tym z administracją.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

@Kronk, wybacz nie widziałam tego tematu.

Tak czy owak skontaktuję się dzisiaj z administracją z prośbą o utworzenie w.w. subforów.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za. W końcu będzie swoboda w poruszaniu się po FanArcie a z tymi pojedynkami to bardzo dobry pomysł gdyż można sprawdzić się z innymi.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

@Mounthains.

Zapewne, zamiast pojedynków graficznych, mogą się odbyć pojedynki słowne

Mou, nie po to przyznaliście mi Opiekuna FanArtu żebym tylko zamykała stare tematy i wyczyściła forum. Nie dopuszczę do czegoś takiego, o to możesz być spokojny. Każde docinki słowne będą natychmiast gaszone, nie widzę powodu do nerwów w tej sprawie.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Za pomysłem Kronka jestem w 100% na tak.

Co do pojedynków. Jeżeli nie dział z pojedynkami, to można by chociaż organizować SOTW-y(Signature of the week) w dziale ogólnym.

off

Opublikowano
Jeżeli nie dział z pojedynkami, to można by chociaż organizować SOTW-y(Signature of the week) w dziale ogólnym.

Nie podoba mi się taka wersja szczerze mówiąc. To takie ograniczenie do sygnatur, chyba wreszcie czas zacząć robić coś poza sygnaturami. Sygny, sygny, sygny nie można ich wiecznie robić i zamykać się w czterech ścianach, czas zacząć robić coś nowego.

Ale oczywiście jak zdecyduje większość, najpierw poczekajmy na decyzję adminów.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ja za niedługo zacznę robić PM oraz może jakieś layouty a wiem również że paru grafików też się tym zajmuje więc zawsze konkury można robić. Po za tym każdy sam rowija się w danym kierunku i nie da się zmienić jego decyzji.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Nie podoba mi się taka wersja szczerze mówiąc. To takie ograniczenie do sygnatur, chyba wreszcie czas zacząć robić coś poza sygnaturami. Sygny, sygny, sygny nie można ich wiecznie robić i zamykać się w czterech ścianach, czas zacząć robić coś nowego.

Ale oczywiście jak zdecyduje większość, najpierw poczekajmy na decyzję adminów.

Oj, zapominasz, że można jeszcze organizować:

LOTW - Layout of the week

AOTW - Avatar of the week

POTW - Photo of the week

i wiele innych.

off

Gość Mounthains
Opublikowano

Oj, zapominasz, że można jeszcze organizować:

LOTW - Layout of the week

AOTW - Avatar of the week

POTW - Photo of the week

i wiele innych.

dudsonowa Ci wszystko wyjaśniła.

Mam jeszcze jeden pomysł co do pojedynków. Może oprócz pojedynków graficznych, można też urządzić jakieś inne pojedynki? np. z dissami

Gość Mounthains
Opublikowano

Z racji, że to bardzo ważna sprawa, temat podpinam.

Opublikowano

Ile musi być głosów na tak aby pomysł wcielić w życie ? ;]

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Moim zdaniem to dobry pomysł lecz żeby nie było dużo przenoszenia to zostawić tylko Tutoriale a resztę skasować... i na nowo robić sobie gelerie itp.. w nowych subforach^^ np:

[Gallery] Ventis

[Gallery] Kronk

[Gallery] dudsonowa

itp...

Tak żeby było [Gallery] i nick... fajnie by to wyglądało i był by porządek^^

Jestem ZA

X

by Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...