Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Firefox i problem

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,założę się że nic nie poradzicie ale co mi tam.Przed chwilą cabal online rozjebał mi firefoxa to ściągnąłem nowego i zainstalowałem ale tutaj się zaczynają jaja.Zrobiło mi niepotrzebne 4 ikonki,którymi mogę uruchamiać firefoksa.tych ikonek nie da sie usunąć a w właściwościach nie ma nic tylko ścieżka czyli na pulpit.ZAL.Gdy włączę firefoxa i klikam na któraś z ikonem ta pod nią staje się przeźroczysta jeśli klikne na przeźroczysta to ta nad nią i tak ciągle...ZAAAL.Pomorze ktoś?

Opublikowano

wiesz mnie dzisiaj zaaktualizowal sie firefox i 3 razy sciagalem plik wazacy 80mb i firefox crashowal sie czesto.. podczas ogladania stron tez a przed update bylo dobrze

2006-2010

Opublikowano

Zuooo teraz już okey heey włączyłem i wyłączyłęm firefox ai gooden jak na moment.Ale może tematu nie zamykajmy bo myśle,że to nie koniec

Opublikowano

Hmm ,a mnie fire-fox wkurzał to wywaliłem i używam Safari ;) Firefox usuwał mi zapisane w zakładkach strony ,a po za tym wszystkie update'y... ;) Więc Delete ,a że Safari mi ściągnął I-Tunes to używam ;p

Opublikowano

Dobra samo sie zrobiło już guden xD.Ja mam dość miejskiego safari codziennie oglądając od skinów po jappi ^.^

Closed