Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą Wersje Wybać? :L

ogorinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry.

Kumpel nakręcił mnie na silka do tego stopnia, że po ośmiogodzinnym logowaniu na ISRO, nie załamałem się i nadal chcę "w to pograć"...

Pytanie tylko, którą wersję wybrać? To znaczy na którą z nich bez problemu zaloguje się czy to w dzień czy w nocy... Nie polecajcie mi prywatnych serwerów tejże gry, gdyż na początek chciałbym zagrać na jakimś globalu.

Tu nasuwa się kolejne pytanie... Czy obcojęzyczną wersję SRO (mówię tu o wszystkich wersjach z wyjątkiem ISRO, tzn. chodzi mi o Chińską itp.) można by "zanglojęzyczyć" ? :>

Dziękuję za odpowiedzi ("z góry"), a za razem przepraszam, jeśli popełniam jakieś absurdalne błędy...

Jestem newbie (czy jak to się mówi) w Silku.

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

Jak dopiero zaczynasz polecam cSRO oferują tam dobry start czyli 20k SP, Broń +77 która starczy do 42 lvl oraz rożnie scrolle między innymi na bieganie co do zangielszczenia to da się tak zrobić

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Poradzili byście jak "zangielszczyć" grę?

@UP

Może i zaczynam, ale nie chcę "mieć z górki" :) Chciałbym zagrać na serwerze gdzie exp, drop (Takie wyrażenia przynajmniej w metinie były :) ) jest normalny.

Może i jestem zarozumiały, ale sądzę, że sobie poradzę, gdyż na innej grze tergo typu jaką jest Metin 2 poradziłem sobie całkiem nieźle osiągając 73. lvl postaci :)

EDIT.

Co myślicie o rosyjskim silku?

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

na cSRO jest exp x1 :D Ale te bonusy pomogą ci poznać grę ;] Żeby zangielszczyć trzeba ściągnąć plik i wkleić do folderu z silkiem

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Poradzili byście jak "zangielszczyć" grę?

@UP

Może i zaczynam, ale nie chcę "mieć z górki" :) Chciałbym zagrać na serwerze gdzie exp, drop (Takie wyrażenia przynajmniej w metinie były :) ) jest normalny.

Może i jestem zarozumiały, ale sądzę, że sobie poradzę, gdyż na innej grze tergo typu jaką jest Metin 2 poradziłem sobie całkiem nieźle osiągając 73. lvl postaci :)

EDIT.

Co myślicie o rosyjskim silku?

Nie porównuj silkroada do metina bo to jak byś porównywał mario bros do crysis czy coś takiego.Normalnie za mobka masz 1x czyli na 20 lvl będziesz dostawał jakieś 00.50%.

Za angielszczenie to edx loader mało waży wklejasz do folderu silka ustawiasz odpowiednio i masz po angielsku.

Opublikowano

Siema

pro po csro:

na csro nie opłaca się grać, dlaczego tak mówię bo:

wbijasz się za pierwszym razem ale: najwięcej graczy maximum 1000, nie zrobisz dobrego pvp,

pvp jest tylko dla 110lv-li, polaków mało, dwie guildie po 50osób na cały server, co to masz 100polaków?..

na Isro wbijasz się długo, lecz jak wbijesz lv cieszysz się oraz zrobisz dobre pvp, dużo polaków,

ja wbiłem już 96lv nuker s/s ff wręcz jestem niepokonany.

jeszcze raz wam ludzie mówię, nie przełaźcie na jakieś prywaty, to jest badziewie...

jak ktoś chciał by zamienić parę słów ze mną proszę podaje moje gg: 11657646 [za głupie gadki, dogadywania od razu daje ignora na gg]

Opublikowano
Isro wbijasz się długo, lecz jak wbijesz lv cieszysz się oraz zrobisz dobre pvp, dużo polaków,

ja wbiłem już 96lv nuker s/s ff wręcz jestem niepokonany.

gówno wbiłeś bo wbił ci to bot

najwięcej graczy maximum 1000, nie zrobisz dobrego pvp

max 1000 slotów ?!

tworzysz nowe csro ?

polaków mało

kurde jaka szkoda że nie ma chamstwa na serwerze

Opublikowano

Jak chcesz nie "mieć z górki" to zagraj na rusro. Da się zangielszczyć. Nie ma żadnych broni +77 ani 20k sp, żadnych scrolli. Wbijasz za pierwszym razem, jak ci się znudzi grać ręcznie to masz dobrego bota.

@pardo98

jeszcze raz wam ludzie mówię, nie przełaźcie na jakieś prywaty, to jest badziewie...

csro, rusro, ksro, vsro, itp. to nie są privy.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

to graj i wbij ten 100 a nie że pierdolisz że są tylko 100+ człowieku wiesz co ty piszesz jesteś takim noobem że nie potrafisz wbić przynajmniej 100lv?? 0.o

jeżeli nie potrafisz to zmień grę MMORPG bo zawsze będziesz na zerze.

Opublikowano

dla użytkownika Kilo Kartofli:

jeżeli jesteś takim [dobrym graczem] lecz w to nie wieżę, pierdolniesz mi że nie używasz bota i nie używałeś ani razu,

i w to też nie wieżę, każdy gracz silkroada grający z rok na pewno miał bota. !

i pro po twojego pierdolenia wskaż mi gracza który wbił 100lv bez bota, i nie pisz np tak: mój kumpel tak gra z bloku itd.

najpierw pomyśl i popytaj zanim coś powiesz, bo ci to kiedyś bardzo przeszkodzi.

i pro po postaci jesteś taki dobry w silka to wyfarmij sobie przynajmniej 1kk sp to pogadamy.

-.-/

Opublikowano

dla użytkownika Kilo Kartofli:

jeżeli jesteś takim [dobrym graczem] lecz w to nie wieżę, pierdolniesz mi że nie używasz bota i nie używałeś ani razu,

i w to też nie wieżę, każdy gracz silkroada grający z rok na pewno miał bota. !

i pro po twojego pierdolenia wskaż mi gracza który wbił 100lv bez bota, i nie pisz np tak: mój kumpel tak gra z bloku itd.

najpierw pomyśl i popytaj zanim coś powiesz, bo ci to kiedyś bardzo przeszkodzi.

i pro po postaci jesteś taki dobry w silka to wyfarmij sobie przynajmniej 1kk sp to pogadamy.

-.-/

akurat farmienie 1kk sp nie jest trudne, taxi dlvl, taxi itd....

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

nie czepiac sie innych... Hehe kozaki jesteście bo połowa wyfarmila i wytaxila sie na taxi przy europie _-' kiedys byscie pograli wbijasz zawsze, zero euro , zero taxi, max lv70 , nie bylo botow ;p to byl silk a teraz jest prawie 24 i nie wbilem a juz 6godzina mija.... I pardo98.... 98? twój rocznik mam nadzieje ze nie masz 12 lat -_-' kazdy gracz grajacy w silka conajmniej 1rok napewno mial bota.... hahaha na googlach to wyczytales czy na wikipedi ? Gram w silka od kiedy powstał i gralem na globalach i privach i na zadnym nie odpalilem bota . . .

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Kurwa nie pierdol bo bocisz na pewno w necie kozak, nie boce, a w silku bot stawiony 24/7 i przed ekran look nie wiesz co to silkroad stary wbij na isro jak mówisz to pogadamy, widocznie nie potrafisz się przyznać, i jesteś jakimś pozerem. i ja kończę z tym tematem ponieważ przez takich graczy jak ty nerwy mi puszczają, a przecież nie przypierdole w klawiaturę. żegnam !

Opublikowano

Muahahaha pozerem ?

Bo każdy boci ?

Tylko takie nooby jak ty ;] Napinacz...

I wbiłbym na isro tylko takie boty jak ty zaśmiecają wszystkie sloty....

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Csro jest bardziej przyjazne dla legitów ;p Teraz nowo powstały serwer(poprzez połączenie innych dwóch dosyć popularnych) mianowicie King Peak jest wręcz przeładowany ;p bardzo dużo osób tam gra teraz, a low lvl party nie jest żadnym problemem, ja wczoraj przez 4,5h expiłem w party, gdy ktoś odchodził to po chwili był ktoś nowy.

Co do ilości polaków to jest wręcz niebezpieczna ;p owszem, czasami są spoko ludzie, ale 12/13 latki też się zdarzają(W pewnym momencie u mnie w party było 5 polaków).

Także kupowanie som setu za naprawdę niską cenę jest bardzo fajnym pomysłem ;p

Czasami są boty, ale wszystko w granicach tolerancji ;p

Natomiast jest jeszcze taka ciekawa wersja jak Ksro, gdzie mają zabezpieczenia przed botami w postaci pułapek, jednak nie wiem jak tam się gra(przez 2h próbowałem zrobić konto, ale wszystkie KSSN były już używane).

Rusro to takie mini isro, tyle że nie możesz mieć normalnego nicku.

Mam postać na isro na 98lvlu, ale dla mnie isro się już stoczyło.

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam Rusro. Od nowa zacząłem tam grać, ,łatwo o farming party, jest tez pozniej mozliwość expienia w pt;). Jest i dobry bot;). A co najwazniejsze, wbija sie za pierwszym:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

@topic

ja polecam rusro, obecnie sam tam gram i widze jaki jest tam klimat, sa polacy, LTP zawsze znajdziesz, taxi zaa kase i za free takze lecz te free to przewaznie od 1-10 lvl przyjmuja, jedyna zla rzecza na rusro jest ten nick bo nie wiadomo czy przypasuje GM-om :P

Opublikowano

Muahahaha pozerem ?

Bo każdy boci ?

Tylko takie nooby jak ty ;] Napinacz...

I wbiłbym na isro tylko takie boty jak ty zaśmiecają wszystkie sloty....

a ja jestem za wykastrowaniem tego pierdolonego chuja, grać nie potrafi, i pierdoli głupoty, stary weź nie wkurwiaj ani nie wyzywaj dobrych graczy ponieważ kiedyś cię ktoś dorwie pod ścianę i tak ci ktoś napierdoli że będziesz się zwijał do puki ktoś ciebie nie zaważy, albo policja cię nie zauważy, a uwierz na leżących na ziemi ludzi żaden człowiek nie reaguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...