Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Metin2-Publikacje Serwerów] Zamykanie Tematów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ostatnio zauważyłem, że w subforum Publikacje serwerów prywatnych w dziale metin2 Schittset zamyka tematy bez sensu...

Przykład:

To jest ukryta treść, proszę

Wszystko pięknie, ładnie, a tu godziny w cyfrach mają być, a potem dziwić się, że 1 serwer 10 tematów się reklamuje.

Myślę, że Schittset bierze regulamin zbyt dosłownie, bo myślę, że każdy zrozumie słownie napisane godziny otwarcia...

Ja tak samo swój serwer reklamowałem 4 albo 5 razy i jeszcze mój kuzyn reklamował i każdy temat zamykany.

Raz nie zrobiłem w generatorze, bo nie działał. Zrobiłem wszystko na podobieństwo, a nawet lepiej I DOPISAŁEM TO POD KONIEC TEMATU:

Generator nie wiem czemu nie działa mi, więc zrobiłem własnoręcznie podobny efekt jak w generatorze :)

A tu:

Czym ty robiłeś tą reklamę ?

Reklama ma być generatorem !

Możesz dodać swoje info, ale to nic nie zmienia !

Zamykam.

Właśnie w reklamowaniu serwera ważne jest żeby było zrozumiałe wszystko etc., a nie żeby było w generatorze.

Rozumiem, że trzeba w nim, ale zrobiłem całkiem podobne to nieee, bo musi być z generatora, a i tak to nie zmienia treści tematu tylko jego wygląd... który nie jest wcale zły.

Później temat zamknął Dawmar za brak skanu. Napisałem, że nie da się zrobić skanu tego pliku (miał 36mb, a podobno na virustotal można do 50mb).

Sprawdził to i faktycznie się nie da. (ale za to nie mam żalu)

Dla mnie to jest trochę śmieszne... "Godziny w liczbach !" hehh...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Ten powód jest dla Ciebie bez sensu?

Nazwy skana i spol się nie zgadzają !

To jest wystarczający powód by nawet autorowi tematu wlepić 10%. Z tymi godzinami to pewnie mu chodziło by podał konkretne godziny a nie "cały czas". Wątpię by serw na hamachi był cały czas ON. Co do generatora to po to on jest by robić nim tematy, metińczykom na samowolę nie można pozwalać bo burdel się robi jak cholera. Jeżeli regulamin wymaga używania generatora to trzeba się do tego dostosować.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

W takim razie regulamin dla mnie jest "złośliwie" napisany.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Trochę racji u u Ciebie, a troszkę u niego.

Regulamin jest po to aby go przestrzegać. Nie ma żadnych innych rozwiązań. Albo się dostosujesz, albo nie.

Co do błędów Schittset'a@

Podawanie godzin w liczbach jest bezsensu. Można dać w godzinach, albo napisać... Bez przesady..

Jeżeli generator nie działa, to można go zrobić na jego podobieństwo. Potem, gdy będzie aktywny, można poprawić reklamę.

xFrez@ Nazwa spol nie pasowała do nazwy skanu. temat był prawidłowo zamknięty.

Chyba wyjaśniłem Ci wszystko. Jeżeli chcesz coś jeszcze napisać, to zapraszam na pw :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...