Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem farmić sobie Xbow Barda(Pod bota) wyliczyłem ze będę potrzebował 655k SP mam już 210k SP i strasznie mi się nie chce w dodatku mam wizza na 64 z nie wymasowanymi skillami co nie pozwala na zabicie onga jednym nukiem ;/ Moje pytanie brzmi "Czy jak wyfarmię tylko 300k SP to starczy mi to do 100 Lv jadąc na gap 0 + to co dostane z pozostałych lvl ?"

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Zacząłem farmić sobie Xbow Barda(Pod bota) wyliczyłem ze będę potrzebował 655k SP mam już 210k SP i strasznie mi się nie chce w dodatku mam wizza na 64 z nie wymasowanymi skillami co nie pozwala na zabicie onga jednym nukiem ;/ Moje pytanie brzmi "Czy jak wyfarmię tylko 300k SP to starczy mi to do 100 Lv jadąc na gap 0 + to co dostane z pozostałych lvl ?"

I co my jak te debile będziemy Tobie liczyć? Sam wiesz jakie sklile dodajesz to sam sobie oblicz.I 655k to nie jest dużo...

Opublikowano

Nie chodzi mi o liczenie... Być może ktoś robił podobnie jak ja i chodzi mi o takiej osoby wypowiedz a nie wrzuty ;/

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Większość ludzi farmi na ongach całoś FF na maxa potem gap 0.Masz taxera więc taxuj.Ja bym taxował, ale możesz sobie rozłożyć to na ong, maski, antikone etc... Ale radze Ci farmić na ong całość.

Opublikowano

Policzylem ci:jakbys lecial od 20 lvl na gapie 0 do 100 lvla to nazbierasz 353,839 SP(nivlam>sp gap)

353839+210000=563839sp

563839-655000=-91161<tyle ci brakuje dofarm to sobie(u mnie 52 wizzem ze staffem +5 maks skille to 1 noc wiec u ciebie tez cos kolo tego ;) )

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...