Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Zgubiłem Telefon Którego Mam Na Umowe Spłacam Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis zgubiłem tel czy będzie miec jakas kare tel mnie nieobchodzi ale karta sim która spłacam zostały mi 3 doładowania lecz zgubiłem co zrobic?

Opublikowano

idź do salonu z ojcem czy tam na kogo jest telefon i poproś o duplikat karty sim . Za drobną opłatą powinni Ci zrobić od ręki .

:) Sam też zgubiłem telefon razem z kartą i bez problemu dali mi duplikat karty i mogę dalej spłacać no tylko że telefon już musiałem jakiś kupic ;/ Ale tak to gites .

Podsumowując :

Idź z kimś na kogo jest telefon do salonu, tam gdzie kupowałeś fona i poproś o duplikat karty .

Pozdrawiam

BabyBuns

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Daj zdjęcie rodziców to ci powiem czy będziesz miał kare :D

A tak serio to idź do salonu danego operatora i spytaj się co masz robić.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

idź do salonu z ojcem czy tam na kogo jest telefon i poproś o duplikat karty sim . Za drobną opłatą powinni Ci zrobić od ręki .

:) Sam też zgubiłem telefon razem z kartą i bez problemu dali mi duplikat karty i mogę dalej spłacać no tylko że telefon już musiałem jakiś kupic ;/ Ale tak to gites .

Podsumowując :

Idź z kimś na kogo jest telefon do salonu, tam gdzie kupowałeś fona i poproś o duplikat karty .

Pozdrawiam

BabyBuns

człowieku, możesz nie zmieniać koloru czcionki? wkurwia takie ciągłe zaznaczanie twoich postów, żeby się czegoś doczytać.

@topic

ja mam w umowie napisane, że jak zgubie telefon to płacę karę tyle ile mi zostało doładowań.

@down

UP może on używa stylu IP.Board Lo-Fi ??

nie, na IP Board Lo-Fi nic sie nie zmienia oprócz wygłądu.

Opublikowano

UP może on używa stylu IP.Board Lo-Fi  ??

A numer raczej będziesz musiał mieć zablokowany. :)        (jak by ktoś znalazł to by sobie mógł dzwonić)

Idz do salonu i dostaniesz nową kartę wraz z nowym numerkiem. :)

(ps: nie zapomnij zabrać osoby na którą jest umowa)

Opublikowano

Idź do salonu, na pewno dostaniesz nową kartę ;)

Weź rodzica na którego jest telefon zajerestrowany

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@mikey ogarnij słownictwo noobq a jak jesteś ślepy to se kurwa okulary kup bo jakoś ja all widzę .

Po zobaczeniu słowa " Noobq " z ciekawości zobaczyłem w jakim dziale się udzielasz. O to twoje statystyki :

Aktywny w Metin2 (84 postów) .

Ech, idź lepiej popatrz na szamanki z góry .( mają fajne cycki oczy)

@Topic

Poczytaj w umowie czy nic o tym nie piszę.

Jak nic to idź z umową i osobą na którą jest owa umowa.

Opublikowano

Idz do salonu i weź duplikat kup telefon w komisie z 30zł jakiś doładuje te 3 razy i weź sobie nowy oczywiście jak umowę przedłużysz

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 3 lata później...
Opublikowano

Hej mam pytanie mam nie spłacony tel w plusie poniewaz 3mies temu przestałam go doładowywac bo nie miałam siana a ja dostaje alimenty od państwa i jezeli dalej go nie bede spłacac to panstwo moze zabrac mi dziecka alimenty za nie spłacona karte? prosze o odpowiedz dodam ze alimenty to jedyne moje zrodło dochodu

Opublikowano

Hej mam pytanie mam nie spłacony tel w plusie poniewaz 3mies temu przestałam go doładowywac bo nie miałam siana a ja dostaje alimenty od państwa i jezeli dalej go nie bede spłacac to panstwo moze zabrac mi dziecka alimenty za nie spłacona karte? prosze o odpowiedz dodam ze alimenty to jedyne moje zrodło dochodu

Według polskiego prawa świadczenia alimentacyjne nie podlegają egzekucji (zajęciu komorniczemu). Bardziej szczegółowych informacji można szukać na stronach o tematyce prawnej lub bezpośrednio u prawnika.

temat zamykam

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...