Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sądzisz O Michaelu Jacksonie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak z ciekawości:

Spotkalem pare userów będących jego fanami ;)

Ciekawi mnie co o nim sądzicie :)

Moje Zdanie:

Był wielkim człowiekiem pomimo paru kontrowersji...

To co potrafil w wieku 50lat nie potrafi wielu artystów w wieku 20 lat ;)

Dzięki niemu mamy takie teledyski jakie mamy :D

Jego muzyka Przez dekady była na wysokich pozycjach :)

Jego taniec wywarł duży wpływ na wiele osob :)

Dla mnie był czlowiekiem Dobrym a to co inni mowili o nim i dzieciach wynikalo z tego ze lubiał dzieci :)

Jakie są wasze opinie na jego temat?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja powiem tyle, lubię jego muzykę, jego styl itp.

Mój dziadek (mieszka w chicago) znal go bardzo dobrze, byli dobrymi kumplami, miałem nawet okazję siedziec przy MJ, ale tylko raz poniewaz 2 lata temu bylem na wakacjach w chicago u dziadka.

Cos tam sie dogadywałem, kilka zdan powiedzialem typu "haj, helou" itp.

Teraz dopiero zdalem sobie sprawe jakie to szczescie móc sie przywitac z nim, pogadac itp. wtedy nie mialem nawet takiej swiadomosci.

No niestety, zmarł.Jakos tego nie przezywalem zbytnio.No szkoda, trudno stalo sie.

logo_black3.png

Opublikowano

Ja powiem tyle, lubię jego muzykę, jego styl itp.

Mój dziadek (mieszka w chicago) znal go bardzo dobrze, byli dobrymi kumplami, miałem nawet okazję siedziec przy MJ, ale tylko raz poniewaz 2 lata temu bylem na wakacjach w chicago u dziadka.

Teraz dopiero zdalem sobie sprawe jakie to szczescie móc sie przywitac z nim, pogadac itp. wtedy nie mialem nawet takiej swiadomosci.

No niestety, zmarł.Jakos tego nie przezywalem zbytnio.No szkoda, trudno stalo sie.

Świetna historia, aż się łezka w oku kręci. :(

Wróć na Ziemie, obudź się, zmień dilera, nie wiem co ty robisz że takie rzeczy Ci się śnią/wymyślasz.

Jak umarł rok temu, to do tego czasu ani razu nie usłyszałem jego piosenki świadomie, od razu odsłuchałem takie tytuły jak They don't really care about us czy Billie Jean. Śpiewał fantastycznie, ciarki przechodza, nie wiem jakim był człowiekiem bo nie oceniam ludzi na podstawie tego co prasa wymyśli, mimo wszystko chwała mu za to jakim był piosenkarzem.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Prawda jest taka:

Dobry muzycy już są w grobie :/

A teraz tworzy sie komercyjny szit.

Do Majkela nic nie miałem - niczym mi nie zaimponował ,ani niczym mnie nie wkurwił.

Szczerze:

Do czasu śmierci nie wiedziałem kto to jest

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mój dziadek to bogaty biznesmen.Mieszka w Los Angeles. Kupił mi wczoraj nową wille .

@Topic

Kim by nie był , to i tak był tym , kim by był , gdyby nie tym kim był.

Tak naprawdę to był jedyny biały murzyn , którego lubię.

Głównie za to , że bo mimo bielactwa , pstrykniećiem palcem , przywołałby 20 seksownych modelek do łóżka ( ja go tego nauczyłem)

Opublikowano

Początkowo gwiazda, później zero.

A wszystkich jego wielkich fanów, którzy zaczęli się nim interesować dopiero jak zmarł besztam śmiechem, czekam na kilka postów wypierających się tego.

Opublikowano

Początkowo gwiazda, później zero.

A wszystkich jego wielkich fanów, którzy zaczęli się nim interesować dopiero jak zmarł besztam śmiechem, czekam na kilka postów wypierających się tego.

Dokładnie, w szkole mam takie dwie dziewczyny co to po śmierci jego zaczęły na mp3, telefonach czy nie wiadomo gdzie jeszcze miały jego piosenki, pierwszy miesiąc, półtora zafascynowanie, tylko rozmowy o MJ na przerwach pomiędzy nimi, dalej to już nic, zapomniały o nim. Ale cóż tak to bywa ;]

Może i nie był w sumie ideałem człowieka, tutaj aż podkreślę, by niektórzy zaciekawili się znaczeniem tego słowa, ale powtarzam, że piosenkarzem był jednym z najlepszych ;]

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Fanem jego nie jestem ale niektóre kawałki mi się podobały . Tyle ode mnie :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Wielki człowiek... R.I.P.... Jego muzyka w Ameryce miała 1 miejsca przez lata!

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

Nie jestem jego fanem, chociaż miałem do niego szacunek za jego taniec.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

A więc zawsze lubiłem słuchać jego piosenek i oglądać jego zajebiste teledyski. Były one pełne akcji, tańca, choreografia zawsze była dopracowana do 100%, oglądałem reportaże o życiu MJ, próby do koncertów, teledysków, MJ zawsze musiał mieć wszytko opanowane do perfekcji. Dzisiejsze teledyski to gołe dupy, murzyn z łańcuchem i wielki lans kurwa. Również jako człowieka go nie mogę ocenić bo nie wiem jaki był, nigdy się nie spotkałem z nim. Uważam, że był on wielkim artystą i nigdy już nie będzie takiego.

Opublikowano

Może nie znam się zbytnio na muzyce ale nie lubię go. Kilka piosenek mi wpadło w ucho ale tylko na jakiś czas. Po prostu nie lubię popu.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Mi też się podobał jego styl, taniec, piosenki itp.

Nie mam takiego zdania odkąd umarł tylko od dłuższego czasu(pierwszy raz usłyszałem jego piosenki w 2004/2005 r.).

Nie jestem jego fanem. Podoba mi się kilka kawałków.

Moja kuzynka zaczeła go słuchać jak zmarł i dalej słucha(ma ponad 500 jego utworów xD)

I tyle...

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Co sądzę? Że już nie żyje.

;)

#down

Masz mózg?

Opublikowano

Co sądzę? Że już nie żyje.

To ty szybki jestes po roku sie laples laugh.gif

A tak wgl szanuje go byl wielki czlowiekiem jego muzyka byla swietna ale niestety zmarl kazdego to czeka wink.gif

Opublikowano

Powiem tak: nie byłam fanką i nie będę. Znam zaledwie kilka jego piosenek. Szacun za talent muzyczny i za umiejętność poruszania tłumu, ale za nic więcej.

Michael był człowiekiem jak ja czy ktoś inny.

Wkurza mnie strasznie, że po jego śmierci nagle wszyscy są jego fanami. Jakaś jacksonomania. Żal mi takich ludzi, bo pośród pseudo fanów giną Ci prawdziwi.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

A ja nie mam nic do ludzi, którzy zaczęli go słuchać po jego śmierci, być może przez to dowiedzieli się o nim i o jego muzyce. Moim zdaniem jest to normalne, że lubią go słuchać, ale od razu fanem bym się nie nazwał.

Prawdziwi fani MJ byli i są, kiedy Micheal zmarł, wielu jego fanów popełniło samobójstwo. o.O

Za każdym razem jak odpalę na yt klip smooth criminal to mam ciary. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...