Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura Wp Czy Bm

czabalo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WP dopiero na wyższych lvl w PvP ale do expa dużo lepszy a BM wiadomo kosa w PvP i w expie też można ciorać :)

@EDIT Polecam BM staty 2:1 int : wit skille 1 ogniste uderzenie 2 duszek

Opublikowano

Bm kox w pvp a wp w pvm...

Ja polecam Ci bm ponieważ gdy potrafisz grać to da się nią expic :)

Staty:normalnie 2:1 (int:wit)

A skille to już twój wybór ja polecam Ci ochronke>>sferke>>duszka>>cios>>uderzenie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dasz w duszka u BM i do 35 lvl wymiatasz a potem dajesz w ogniste / oslonka i sie super expi

u Wp czarowane ochronka jest super exp i pod pvp tez nienajgorszy

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

WP kox w pvp tez lecz pozniej... duzo pozniej:) ja polecam ci WP bo szybko wyexpisz ten wysoki lvl i bedziesz koxem w pvp:PP (ostrze , zbroja ,strach(smoczy) i exp miod)

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

jezeli masz zamiar wbic dosc duzy lv to polecam ci wp ... sam gralem wp i gra sie zajebiscie ... mialem skile ostrze , wir ,palec rozpro i reszta w starch ... expilo sie dobrze , jak dobijalem 80 w v2 to bralem spota na najwiekszej komnacie mozna powiedziec bez straty hp ^^ ... a jezeli chodzi o pvp to nikt nie podskoczyl , no moze male wyjatki ... rozpro na g rozpraszalo wszystkie skile przeciwnikow (poza duchem) do tego dochodzil palec g 4,5k i wirek tez g 4k ... zreszta kazda postac jest dobra tylko trzeba umiec nia grac ... na pvp mozesz miec postac byle jaka wystarczy ze masz 80% abs i wszystko wygrywasz ... ninja dagger z zasadzka P i kryciem g5 + noze na 75+9 z kd +4 walil tyklo 2,5k bo mialem 80% abs ^^ , bez abs lecialem na skla ;)

a jezeli chodzi o bm to fajnie sie gra jezeli nie musimy expic ... mialem 53lv bm ochronka g1 , duch m10 to nikt nie mial szans (poza bodymi) mialem 80%abs z eq przy 10k hp + abs z ochronki 49% i padali mentale z 80lv ...

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...