Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobic Boja W Mniej Niz 10Dni ?

chacku ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jak zrobic boja w mniej niz 10dni. Pytam sie poniewaz nie którzy na nowych serwerach nieraz juz po 4dniach maja boja ?

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Musisz być NoLife i mieć w hoya kasy albo na allegro.

Nie zgadzam się z tobą ponieważ co to za wydatek? Jesteś doświadczonym graczem to wiesz jak grać i co robić żeby mieć boja. A więc WBIJASZ 35Lv siedzisz na metkach w m2 i oddajesz exp gildi w ten sposób zarabiasz trochę kasy przez tydzień luźno uzbierasz +30kk, mówię (jeżeli jesteś bardziej doświadczony) to wiesz jak grać ;) Nie musisz korzystać z allegro lub być NoLaifem, wystarczy że rano i wieczorem wbijesz na metka i podropisz parę śmieci ^^ Misja na LV konia możesz robić co 24 godziny nie co 12 godzin!

Pozdrawiam, WASZ POGROMCA NIEBIESKICH SMOKÓW.

Opublikowano

Nie zgadzam się z tobą ponieważ co to za wydatek? Jesteś doświadczonym graczem to wiesz jak grać i co robić żeby mieć boja. A więc WBIJASZ 35Lv siedzisz na metkach w m2 i oddajesz exp gildi w ten sposób zarabiasz trochę kasy przez tydzień luźno uzbierasz +30kk, mówię (jeżeli jesteś bardziej doświadczony) to wiesz jak grać ;) Nie musisz korzystać z allegro lub być NoLaifem, wystarczy że rano i wieczorem wbijesz na metka i podropisz parę śmieci ^^Misja na LV konia możesz robić co 24 godziny nie co 12 godzin!

Pozdrawiam, WASZ POGROMCA NIEBIESKICH SMOKÓW.

Z tym co zakreśliłem na czerwono... się z tobą nie zgodzę ! był takie temat na MPC i jednak da się co 12h ;]

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Serwer Phantos jest 7-8 dni a juz 3dni temu nie jaki gracz" Chester" mial juz boja ?

Chyba raczej co 12h.

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Powiem wam ze wystarcza 3 medale konne i masz 10 lvl konia da się zbugować npc konnego i robić misje jedna po drugiej nie tracac medalu. pisalem ze 3medale bo pierwszy jak robisz konia drugi dac na poczatku a trzeci na końcu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz 1 lvl i w 10 dni wszystkie misje ci zaliczy to spokojnie zrobisz bojowca,ale nie ma takiej opcji to przecież Metin2PL :D

reflink

Opublikowano

Jak masz 1 lvl i w 10 dni wszystkie misje ci zaliczy to spokojnie zrobisz bojowca,ale nie ma takiej opcji to przecież Metin2PL :D

Nie rozumiem... Przecież jak nie zaliczy to się jedzie od nowa i aż do skutku.

A bojowca pierwsi na serwach robią tak w tydzień. Wydaję mi się, że misję na następny lvl konia można robić co tyle czasu ile jest np. na zrobienie obrazka konia przez stajennego czyli 12-24h. Więc wystarczy po 12h od zrobienia poprzedniego lvl'a sprawdzać tak co godzinkę czy można robić następną misję i tak w tydzień zleci. Jest to tylko przypuszczenie nie jestem co do tego pewien, ale jest to jak na razie najbardziej możliwe dla mnie rozwiązanie tej naszej zagadki. Co do tych bugów to nie chcę mi się zbytnio wierzyć ;)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Powiem wam ze wystarcza 3 medale konne i masz 10 lvl konia da się zbugować npc konnego i robić misje jedna po drugiej nie tracac medalu. pisalem ze 3medale bo pierwszy jak robisz konia drugi dac na poczatku a trzeci na końcu.

TO CIEKAWE.. moze mi to opiszesz i udowodnisz...

od plusa wolalbym szlunia albo jakis browarek ale jak sobie chcesz ;)

Opublikowano

Można robić misje na konia co 12h jednak trzeba to robić co do minuty.

Ja sam robię co 24h ponieważ albo zapominam lub po prostu mi się nie chce.

Tym bardziej że pierwsza misje zrobiłem o 19 i nie chce mi się o 7 z rana robić :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

oo widze ze kolega @up tez na pieknym almanachu?? :D Almanach 4 ever ;] ja puki co 53 ale cale nocki expie i do srody wtorku mam zamiar 55 wbic :D

Opublikowano

Tylko co 12h?

Chyba o 24 ci chodziło... :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...