Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam szczególną prośbę do wszystkich znawców Metin2 ( może tych bardziej zaawansowanych ).

Otóż dziś został uaktywniony drop piłek. Na prywatnych serwerach piłki były dostępne już wcześniej.

I stąd moje pytanie: Czy zna ktoś ID piłki ? Jestem GM na prywatnym serwerze Metin2 ( nazwy nie podam :) ) i chciałbym wypróbować na nim te piłki.

Jeżeli znajdzie się taka osoba, która wiedziała by jakie jest ID proszę odpisać w komentarzach :)

A żeby nie otwierać nowego tematu: Zna ktoś ID na Hwang Króla i taki "Czarny Miecz" tkz. Miecz Legendarnego GM ? ( od razu mówię, że ID 300 nie działa :) )

Z góry Dziękuję za odpowiedzi ;)

Pozdrawiam PhoEnix9332

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jak dodają Nowy item To ID jest całkiem inne lub nie ma wcale musiałbyś się włamać do bazy danych Serva MT2 a to raczej trudne do wykonania :)

Miecze dodajesz do Navicata i ustalasz Sobie własne ID .

Opublikowano

Jak dodają Nowy item To ID jest całkiem inne lub nie ma wcale musiałbyś się włamać do bazy danych Serva MT2 a to raczej trudne do wykonania :)

Miecze dodajesz do Navicata i ustalasz Sobie własne ID .

1. Tak wiem, może i masz racje, ale nie muszą to być polskie piłki :) Chodzi mi tylko oto, aby ID działało.

2. Owszem, miecz dodaje się do Navicata i ustalam ID, ale ja nie jestem założycielem serwera :)

Opublikowano

1. Tak wiem, może i masz racje, ale nie muszą to być polskie piłki :) Chodzi mi tylko oto, aby ID działało.

2. Owszem, miecz dodaje się do Navicata i ustalam ID, ale ja nie jestem założycielem serwera :)

ja umiem znalesc ID ale nie mam metina -.-

a powiem jak jak mi konto odbanują

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W komendach nie znalazlem ale widzialem na 1 niemieckim privie ze dropia te pilki wiec ID musi byc :> ten serv to Majestic

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

to id to moze byc nawet 30(jakis miecz)

bo to jest zmieniona grafika:)

///Jeszcze raz i dostaniesz bana.

Lenart

Opublikowano

ja umiem znalesc ID ale nie mam metina -.-

a powiem jak jak mi konto odbanują

Proszę Cię pomóż mi :unsure:

Męczę się z tymi broniami od kilku tygodni, a Piłki z ciekawości ;)

Za pomoc / fatygę odwdzięczę się :D

Opublikowano

Zmień ikonę, nazwę i podpis cukierków i masz piłki :unsure: . Co do tego miecza.. to moze chodzi o id 3229? Sprawdz to, po uprzednim dodaniu go do mysql/

asdvj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...