Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, expie se mojego woja, i mam szamane na 2 metku, cięzko co 70sec buffać ciagle woja :/

no i tu prośba do tych co sie troche znaja na programowaniu.

czy moglibyście zrobić bota,który działał by zminimalizonwany,wstrzykiwał by się do procesu metina,który klikał by bez przerwy 1,2,3,4?

a teraz opisze jak taki bot miał by działać.

1.odpalamy głownego chara

2.odpalamy buff chara.

3.na buffcharze klikamy na naszego chara,zeby sie zaznaczył,i odpalamy tego bota,bot spamuje 1,2,3,4(pod tymi przyciskami mamy buffy :))

4.gdy szamani kogoś buffuja i są za daleko podchodzą blizej :).tym sposobem bot by sam chodził za naszym charem i nieprzerwanie go buffował.

5. a dlaczego bot ma działac zminimalizowany to chyba wiecie? ;)

licze że ktoś bedzie umiał napisać takiego prostego bota,

podsumowując: Szukam bota,który działa zminimalizowany i klika bez przerwy 1 2 3 4 ;)

pozdro all

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No sorki UP, ale jak ty chcesz takie coś w AutoIt zrobić. Doświadczenie mam Zer0we, ale wiem na tyle, że AutoIt nie działa na zminimalizowanych programach/aplikacjach.

Trzeba to napisać w jakimś języku z funkcją injecta pod proces.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Co do tematu, może go zrobisz, albo ktoś Ci go zrobi. Niestety jest jedno ale, chodzi mi o to np że jak zsiądziesz z konia to już nie jesteś zaznaczony na shamie lub po dłuższym czasie expienia to samo !!

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dołączam się do prośby, taki wystarczy bo nie expię z konia, a jak odznaczy raz na jakiś czas to można się przełączyć i zaznaczyć.

Ew proszę o porady jakiego programu/języka itp użyć może sam po kombinuję.

RMCF

Opublikowano

Jesli by sie dało mozna by bylo zrobic takiego bota ze by pokazywal osoby ktore znajduja sie w poblizu, zaznaczało by sie swoja postac i nasz buff by dawal buffa tylko tym zaznaczonym graczom.

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...