Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem Z Komendą ./Start Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może wpisałeś "cd /usr/rain/[...]" ,a potem "./qc <<nazwaquesta>>", czyli wgrywałeś questa ... Wtedy restart ;d

post-103988-1279197452,31.png

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do podpisu .

Jbc. to ja to wymyśliłem ;> Pobijecie mnie ? Mou strzela warnami ...

Jeżeli nie jesteś POKEMONEM ,daj "-" ,a jeżeli jesteś ... To też daj "-"

dajminusa.png

Opublikowano

może wpisałeś "cd /usr/rain/[...]" ,a potem "./qc <<nazwaquesta>>", czyli wgrywałeś questa ... Wtedy restart ;d

Po prostu sb chciałem dodać is do gry, patrze się jakieś 20 wiadomości na hamachi czeu serw off, patrze się do gry, rzeczywiście -.- chcialem sb uruchomic serwa, wpisuje ./start(command not found) wtf? O_o zamiast mcncc: jest %;/ HELP!!;/

edit

Mam pliki od raina, lecz podmieniłem na 4fun: Klik już nie wiem co robić;/

Opublikowano

wpisz sysinstall i ustaw od nowa de0 a nastepnie wpisz cd /root/ , /etc/rc.d/netif restart i ./start

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

wpisz sysinstall i ustaw od nowa de0 a nastepnie wpisz cd /root/ , /etc/rc.d/netif restart i ./start

Stawiam serwa na nowo, przepraszam, że odłączam się od tematu romowy, ale jak wgram wszystkie pliki w/w to mam coś wpisać do vpc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...