Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

siemka-Jaka gra?

KimPossible

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Bot do silka zaden mi nei dziala wiec nie mam po co marnowac swoich nerwow dalej na silku wiec kto mi proponuje jakas dobra gre online????

Gry w ktore gram jeszcze: Counter Strike 1.6 no i Kalonline

Sproboje zagrac po szkole w 2moons

651190456940bx4.png

841190457160kq3.png

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego mam robić za twoje google i proponować ci jakieś tytuły. Każdy lubi inne gry, a jak chcesz sobie znaleźć jakąś to wpisz w googlach mmorpg list i wysypie ci setki stron z listami takich gier.

rusz trochę rozumkiem.

Opublikowano

Zagraj se w 2moons albo w counter strike source ja aktualnie gram w css i czasami 2 moons bo mi się z deczka znudziło :P

Opublikowano

J apolecam Metin2 gra wyszła całkiem niedawno i jest się czym wykazac.

A co do knight online to mam pytanie.czy jest jeszcze jakas darmowa wersja? bo z tego co mi wiadomo MYKO już nie istnieje.

e8k1et.gif
Opublikowano
et jest stara i do d098 wg mnie cs source jest wyrabisty ;p pozdr

Pff... a ty ''neonku'' idz do szkoly i ucz sie jezyka :F

Co do Wowa jedna z najlepszych Gier MMORPG

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Xardasnekro niekiedy starsze gry mają większą grywalność niż te nowiutkie.

A Et jest ponadczasowe, i zawsze można sobie postrzelać na oasis.

Opublikowano

Sir Demon co do Knighta to gram aktualnie w Globala xD www.knightonlineworld.com lepsze od innych tandetnych knightow no chyba że Japońska wersja :) A co do płatności płacic możesz ale nie musisz tak jak w każdej grze ale konto premium daje ci to że zawsze możesz wejśc do gry o której chcesz a niestety bez konta premium to zależy od szczęścia czy znajdzie się wolne miejsce dla innego gracza :) Premka o ile się nie myle kosztuje około 30 zł :)

Miłej gry Pzdro :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

lol jestescie w bledzie ET jest beznadziejne gralem chwile jest do d*&^Y i juz ja tak uwazam a ty papasmurf sobie nie pozwalaj. A kimposible oderwij sie na chwile Od gier online i zagraj np w Obliviona, Gothic 1 2 noc kruka i 3,

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano

ja gram w : Rangnarok Online , World in Conflict , (czekam na Wiedźmina i Craysysa)

Polecam !

Hmm wiadomo (znany user mpcforum.pl :D)

5497.jpg

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

17952.png

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

- 2988831

Opublikowano
ja gram w : Rangnarok Online , World in Conflict , (czekam na Wiedźmina i Craysysa)

Polecam !

@up

Jak to będzie z Crysis to się domyślam ale wątpię aby poszędł na max detlach na jednym GF 8800 GTS lub GTX :( Ale na pewno odpali go komp co ma takie bebechy ---> Core 2 Quad (Kręcony :}) 4GB DDR3 Ram GeForce 8800 Ultra Quad (4 Karty Graficzne, cena ok. 6000zł ) i Creative X-FI a do tego Porządny zasilacz i Płyta główna. Niestety to Wydatek rzędu ok. 9000 - 11000zł . Na taki wyda mogą sobie pozwolić tylko wykoksowane koksy :) O ile tacy są :)

Ja osobiście polecam oldschol'owe gry czyli: Unreal Tournament 1999, Serius Sam, Carmageddon I i II, Max Payne I i II i Dyna Blaster ^^

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano

gunz,silkroad,diablo II, ET, CS:CZ,CS:1.6,warrock,2moons,knight online, worms 2, worms 2 party, worms 2 armagedon ^^^^, worms 3..., mech warriors, saper, i gra internetowa BAGGAMER <lol2> xD to na koncu to joke ;D

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

Ja w Maple Story lubie grać. Czasami jak ktoś mi da jakąś grę to troche popykam ale i tak do Maple wracam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...