Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Philipines

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ zrobiłem sobie konto na WR Philipines i nie pokazuje mi się link do aktywacji konta. pokazuje mi się w mailu jedynie jakieś Your Verification ID is: ............... co mam zrobić , może ktoś wie gdzie mam to wpisać ? Daje + za pomoc

Opublikowano

Narazie nie rób kont na warrocku bo cos jest z GameFirstem! nikt niemoze grac!!!! [+]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

GamersFirst ma teraz problem muszą najpierw naprawić grę dla tych co już mają kąta a potem zajmią się nowymi acc trzeba czekać a najgorsze to że nie wiadomo ile.

Kocham !!!

xlosymanx_6_1.png

Opublikowano

tak a czytacie obydwoje ze zrozumieniem bo coż zdaje mi się że nie....

WR Philipines to zupełnie coś innego.....

Topic pewno jakiś błąd mają... spróbuj jeszcze raz się zarejestrować... zmień może pocztę...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Właśnie jaką masz poczte?? Bo na polskich może nie działać np. wp.pl, o2.pl , onet.pl itd. Weź załóż e-maila na Gmailu chyba że już masz to nie wiem co się dzieje...

Kocham !!!

xlosymanx_6_1.png

Opublikowano

ja też doradzam hormail bo to nie jest polski e-mail

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...