Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mój problem polega na tym iż jak mam 2 exp boty i chce sprawdzi co jest na drugim nie mogę tego uczynic gydż wtedy gdy wyjde z jenego konta<nie bede go widział na monitorze to nie moge punziej do niego wrócic i muszę wyłączac i włączac .Co się dzieje.HELP!!!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz 512 albo lepiej 256 mB ramu albo procek 1.3 mHz no to ni pisz

jakies gówno to jest i tyle.

szacunku dla osób które znają się lepiej od ciebie i pewnie są od ciebie starsze.

Opublikowano

Nie chce robić off'a wiec wydaje mi się że to nie zależy od pamięci ram, jeżeli nie atakujesz/postać stoi bez czynnie to okno robi się czarne. Ja mam otwarte 4-6 metinów i te konta na których sprzedaje są "czarne".

btw.

Za takie spam powinny być bany, dzieci robią totalny spam a moderatorów jak na lekarstwo ...

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

UP: Takich przechwalających się dzieci jest pełno. Znam takiego, który gadał, że jechał 180km/h maluchem :)

To jest normalne. Metin2 nie jest przystosowany do minimalizacji - ktoś tak napisał i jest to prawda. Co prawda przełączenie użytkowników to nie to samo, a jednak. EM2 dodatkowo obciąża ram, a te twoje niby 4gb se z tym nie radzą.

I taka mała rada: boty nie są po to, aby się na nie gapić!!!

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

nie porostu byłem na dworku wróciłem i chce zobaczyc pierwszy bot ładnie 7 medali a drugiego nie mozna właczyc i potem próbowałem i wogóle nie mozna.np grałem sobiew normalnego metka i miałem otawrtego też em2 który mi dropił medale i jakos tez nie mogełm zobaczy co sie dzieje.i chciałem ejscze dodacże przed tym patchem wszystko działało normalnie:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz co żebyś nie był takim "lamerem" to byś chociaż troszkę poszukał na tym forum. Na co ty czekasz? Aż ktoś za ciebie to zrobi?

To jest ukryta treść, proszę

Żeby nie było, że spamię to łap i zapchaj się tym linkiem xD

Report double post.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Na 3.5 ten problem jest bez zmian przynajmniej u mnie. Ekran jest czarny, ale menu botka jest widoczne i mogę w nim bez problemu grzebać. Przemieszczam kawałek dalej postać, a ta po paru sekundach się "odlagowuje" czy jak to tam nazwać. Jak jest sklep to jest problem, ale sklep może stać ile wlezie;) Też nie mam zbyt dobrego kompa stąd też takie problemy. Można też w procesach nacisnąć PPM na metin2client.bin i ustawić priorytet na największy. To co ja radzę może, ale nie musi pomóc - u każdego może działać inaczej, ale u mnie się to zazwyczaj sprawdza. A tak ogólnie co za problem w głównym panelu EM2 wyłączyć postać i włączyć od nowa. To przecież tylko chwila i bot może jechać dalej.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...