Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

A więc mój problem jest taki...

2 miesiące temu zakupiłem postać na allegro, wszystko było git majonez, SA do e-mail zmienilem, passy w grze również, tydzień temu wystawiłem mu komenatrz pozytywny, a wczoraj na allegro ujrzałem znów tą postać, zacząłem sprawdzać wszystkie dane czy działają, nagle natrafiłem się, że e-mail przestał działać, lecz passy do konta nadal działają, czy może zmienić hasło do konta na joymax'ie nie znając go?.., chodzi mi o to, czy opcja "Przywróc Hasło" będzie działała na zweryfikowanym e-mailu. E-mail na Gmailu.

Proszę o szybką Pomoc.

http://allegro.pl/item1035825111_1035825111.html - Tutaj ja zakupiłem postać.

http://allegro.pl/item1134332471_rogue_101_lvl_son_crossbow_aege_silkroad_sbot_old.html - ten link dodano wczoraj...

ColdLeszek.png
Opublikowano

Wiesz co... to nie jest forum o sprawach allegro.. radzilbym ci napisac do tych z wyszej polki z allegro , pogadac z nimi i pokazac te oby dwie aukcje.. bo gosc moze okrasc ciebie, jak i nastepna osobe ktora to kupi.

@up

eh ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

Na Milicje z tym <lol2> albo weź adres od allegro i go Pociachaj żyletą B)

a tak na poważnie

napisz do Allegro napewno coś z tym zrobią

Server- ZSZC[fire]

Nick :Soner/ SoNe

Bulid Bow full str/Nuker s/s

lvl; 92/96

Opublikowano

Czlowieku te konto nie ma weryfikacji, wystarczy zmienic e-mail na stronie joymax.com w zakladce manage account !

haslo zmieniasz podajac id, e-mail i SA, pamietaj o zmianie e-maila, wcale nie musi byc on prawdziwy, wazne abys go pamietal.

everythingfou - sprawdź to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...