Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Mieć Więcej Mobów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi ci o zageszczenie grupek? czy o zwiekszenie ilosci mobkow w grupkach?

jak o zageszczenie (ze wiecej sie respi) to w folderze na ftp metin2_map_a1, b1 lub c1 (a1 jinno, b1 chunjo c1 shinsoo chyba) jest plik regen.txt. kopiujesz cala zawartosc i wklejasz pod spodem tego pliku ^^

a jesli o zwiekszenie ilosci w grupkach to juz inna zabawa z plikiem group.txt znajdujacy sie w hongkong lub english w ftp

dokladne sciezki

do 1

To jest ukryta treść, proszę

do drugiego

57199140501148694665.png

Opublikowano

Bo mam taki problem, że dałem ten kod(czy jak to się nazywa) na zwiększenie rat w serwie. I mi nie zadziałał wpisałem kilka razy i nadal nic. I teraz mam na yang za dużo dostaje po 8kk za 3 dzikie psy to zmniejszyłem i może być ale PD nie dostaje wcale zwiększam ciągle i nic. Nie dostałem ani 1 pkt doświadczenia a ubiłem się mobów zwiększyłem już dużo razy co dałem kilkaset razy więcej i kilka razy, że exp=exp+10000 i nadal nic zero PD. I żeby nie było robiłem reboota po każdej zmianie . Wiecie co z tym może być?

klklgv.jpg
Opublikowano

podziel exp przez jakies duze cyfry zajezy ile razy wstukales ze exp +10k, bo ci sie exp zbugowal. za duzo expa bys dostawal i dlatego nie leci. przyklad? hmmm po zabiciu psa na expie ze 22pd do 31 dostalbys conajmniej 170lv, ktorego nie ma :D takze zrob update tabelek, podziel expa i dopiero zwiekszaj :) powodzenia i milej gry

57199140501148694665.png

Opublikowano

laczysz sie przez ftp i wchodzisz do

i wklejasz pobrane tabelki w formacie .frm, .MYD., .MYI. a jesli posiadasz tekstowe (.txt) to gdzies w temacie z downloadem powinno byc wytlumaczone. ja ci moge dac moje tabelki z expem x250, przerobionymi dwoma mobkami na npc (693 i 1094) oraz dodanymi dwoma nowymi kamykami metin

57199140501148694665.png

Opublikowano

jeśli chcesz by w grupce respiło się zamiast 3 mobów 4 moby to:

wchodzisz do

otwierasz

I szuksz id dzikiego psa : 101 (tego akurat nie trzeba szukać bo to jest pierwsza grupa.

i dopisujesz np. tak:

i w tej grupie też będzie się respił "ripper"

ps. ten chińskie znaki przed ripperem możesz też wziąć z tego group.txt szukając moba i kopiując go.

ps2. nie kopiuj mojego! bo ja robiłem ze spacjami a trzeba tabem [na forum nie da się TABULATORA]

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Jest inny sposób, możesz podwyższyć exp komendą GM. Nie pamiętam jaka ale ona jest na jakiś czas wpisz np. 6mies. i będzię git <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...