Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Spolszczenie Na Korenskim Metku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zrobić spolszczenie na koreański metin2 tylko że jak się do tego zabrać jeśli chcę zrobić spolszczenie do dwóch serwerów gdzie na drugim są 4 channele. Powiem krótko, zmiana pliku serverinfo i wgranie spolszczenia nie działa. Co dziwnego gdy wrzucam spolszczenie do jednego z tych serwerów to wszystko śmiga zaś gdy wrzucam gotowe pliki root do folderu pack oraz zmieniam serverinfo i włączam spolszczenie to wywala mi błąd. Ktoś wie co mam zrobić badź co źle robię?

Opublikowano

Tutaj masz pliki root ze spolszczeniem:

http://www.multiupload.com/B7RV35DJ1S

Dziękuje ślicznie

Tylko teraz od razu do głowy przyszła mi druga sprawa, kamer moda można wgrać do koreańca? Tak samo się go wgrywa jak na kliencie pl?

Te cholerne funkcje od kamera... no ale dobre i to. ;)

Opublikowano

Kolego... bardzo mnie to cieszy że starasz mi się pomóc (jesteś naprawdę super) lecz mi zależy na owym spolszczeniu do metina koreańskiego bo tylko ten klient mnie zadowala w pełni i ma w sobie praktycznie wszystko.

Nie chcę Ciebie urazić tym...

Opublikowano

DOWNLOAD Ok no to masz serverinfo.py moda zainstaluj tam w koreancu jak chcesz tego clienta ale musi byc najnowszy mod.

Okej dziękuje tylko że... wiesz może jak usunąć te opcje z kamer moda bo trochę mi nie na rękę aby każdy z graczy miał dostęp do hacków lub jakiś tam skillhack-ów ;p

Opublikowano

OMGF wejdz w metin config czy jakos tak i daj skill hack na 0 i all off...

OMGF ale każdy będzie mógł sobie ręcznie to włączyć prawda?

Opublikowano

No napisałem chyba wcześniej to aby uniknąć nie potrzebnych pokus graczy to najlepiej by było gdyby owych funkcji nie było . Wiem wiem... istnieje wiele innych hack-ów ale po co ma on być akurat w kliencie od samego "dystrybutora" gry?

Opublikowano

To poco rozpowszechniałeś ja tego serverinfo dla cb robilem ;>

No wiem za co Tobie dziękuje lecz na samym początku podkreśliłem że chce go na metka koreańskiego więc wiesz.... No może faktycznie pominąłem fakt że nie chcę aby był w nim kamer mod.

Może ktoś inny ma jakieś pomysły?

Opublikowano

nie da sie inaczej tego zrobic nie rozumiesz ?

Jak to nie? To dlaczego spolszczenie do jednego z tych serwerów działa zaś już do dwóch naraz nie działa? Wytłumaczysz mi?

Opublikowano

Okej okej...

Mam spolszczenie tylko do jednego z tych serwerów i ono działa (znaczy się da rade pograć, gra normalnie się ładuję, wszystko działa). Gdy wrzucam spolszczenie wraz z plikami root które Tobie dałem w linku (bo w nim jest zawarty ten pierwszy serwer i dorzucony jest drugi z 4 channelami) to na koreańskim metku już nie działa, na pl-u smiga. I o to mi właśnie chodzi...

Podsumowując spolszczenie do jednego serwera (sam jeden plik) działa jak i na koreańcu tak i na pl-u zaś pliki root i spolszczenie do dwóch serwerów nie działa na koreańcu a działa tylko na pl-u.

Coś chcesz jeszcze wiedzieć?

Opublikowano

Już rozumiem :) chcesz miec spol i grac na nim na koreancu. To chyba nie wiem jak to zrobic. Na otarcie łez mam dla ciebie paczke ze spolszczeniami, takimi do PLa 2008 wsyztskie servy i ch :)Paczka ze spolszczeniami KOREA

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

I jak komuś udało się to zrobić? :D

No cóż, nie uzyskam chyba już odpowiedzi....

A Tobie kolego dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...