Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Update 8 Lipca

bercik306

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa bot ani pet filter >.<

A dzisiaj miał byc 99lv ; d

@Do jakiegos moda:

Zamknijcie inne tematy o tym update, bo 50 osob zrobiło ; d Pozniej bd trzeba wszystkiego szukac po 10 tematach ; d

Opublikowano

serwer jeszcze jest off ? bo jak wlaczam silka to wyskakuje jakis blad ;x

@edit: GZ !!!!!!! 90 osob przeglada dzial i k... zadna nie raczy odpowiedziec. juz zrobilem ...

Opublikowano

To czemu mi wyskakuje please excute the silkroad.exe jak temu zapobiec? ściągnąć tylko patch ??

Opublikowano

Bot nie działa w ogóle, lecz mam inny problem, jak zastępuje i instaluje patcha to mam błąd podczas odpalania clienta jak temu zapobiec ??

Opublikowano

Bot nie działa w ogóle, lecz mam inny problem, jak zastępuje i instaluje patcha to mam błąd podczas odpalania clienta jak temu zapobiec ??

odpal czystego silka, z czystym media a nie z tym crackowanym.

Opublikowano

Jesli uzywales bota tot eraz musisz skopiowac czyste media.pk2 do folderu z silkiem i dopiero zpatchowac

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Dobra zamykam, piszcie w odpowiednim temacie -.-. Nie wiem od czego on istnieje. Macie temat zszc co i jak to korzystajcie tam.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...