Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dnmlt2[Pl][Hamachi]

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz + za reklamę ^^

Na pewno zagram pod nickiem Evil1 ^^

Opublikowano

Reje off

Nasza miłość do ryczących V8, palonej gumy i zapachu benzyny nie

jest rozumiana. Żyjemy w świecie oszczędności paliwa, nakazano

nam myśleć ekologii.....

Fuck the fuel economy!!

Opublikowano

dla mnie troche glupi serwer bony nie zmianiane handlarze do **** GM dziecko ktra zabija graczy na wolnym .I Bugi na kase .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

pawel i kto tu dziecko pierw piszesz mi w grze daj gm daj itemy itp później żebym ci pomogł własny serwer zrobić a jak ci nie pomoge to mi rozwalisz bo yangi nawyżucasz i bossy przywołasz a później na pw mi pisze że serwera nie umiem zrobić weś sie odpierdol bo wszyscy mieli cie dośc na serwie

Opublikowano

a i jeszcze coś zabijam na wolnym bo mi sie nudzi zobacz cały dzień siedze na serwie i zapewniam graczom eventy itp muszę dawać level skille itp wiec mi sie nie dziw że w nocy troche zaszaleje naprawde cięzko jest tak cały czas

Opublikowano

Ok rozumiem ale to jest serwer 4Fun i GA .Gm powinni dawać Itm a nie napierdala,ć tak jak ty kurwa na wolnym bij Sie Z MadeMan tylko bez statów kurwa padniesz jak huj dzieciaku iiii jak on ma 12lat dziecko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pawel prosze cie zamknij sie wkurza mnie to że na serwer wchodzisz daj to daj tamto daj gm pomóż zrobić serwer i mi jeszcze grozisz że jak nie pomoge ci to mi serwer rozwalisz bo nawywalasz yangi i bossy przywołasz ogarnij sie troche bo mnie tacy jak ty nie obchodzą i szczerze mam ich w dupie szczególnie ciebie

• Dodaj nową pozycję...