Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mroczny Łowca (Shadow Hunter) - Opis Postaci

Naevinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mroczny Łowca

Mroczny Łowca jest klasą która polega przede wszystkim na swoich szybkich skillach do ataku dystansowego, potrafi nimi zadać poważne obrażenia, a potem umknąć niepostrzeżenie. Wiekszość Mrocznych Łowców używa szybkiej kuszy, co jest chyba najlepszym rozwiązaniem dla tej postaci.

Mocne strony Mrocznego Łowcy:

• Bardzo wysoki DPS przeciwko jednemu przeciwnikowi, zadawany ze sporej odległości.

• Większa szybkość ataku od łucznika.

• Duża kontrola generowanego zagrożenia, raczej nie ma mozliwości przeaaggrowania tanka.

• Może używac skilli meele dzieki umiejętnościa Obieżyświata.

• Dobre umiejętności przeciwko klasom magicznym.

Słabe strony Mrocznego Łowcy:

• Mniejszy zasięg od łucznika.

• Mniejszy DMG od łucznika.

• Postać raczej ciężka do expienia solo.

Pety dla Mrocznego Łowcy:

• Harpia

• Czerwona Wróżka

• Szkielet

Zbroje dla Mrocznego Łowcy:

d41d8f09ef2fc2918555d5458a5d12a9.jpg

Bronie dla Mrocznego Łowcy:

• Kusze

d41d8bf44fa746b1f2fdc5179e7a1d69.jpg

• Sztylety

d41d86fcce3ca80976fc20c07ba28192.jpg

Umiejętności Mrocznego Łowcy:

d41d8e5a58be0456f3de17932d7c72c2.jpg

d41d842c3c411c2d63d290424257dfc9.jpg

Opisy oraz układ tekstu i zdjęć w calości wykonane przeze mnie. Zabrania sie kopiowania zawartości tego tekstu na inne fora i strony. Zdjecia pochodzą ze strrony

http://rappelz.wikia.com/wiki/Shadow_Hunter

Jeśli temat znajdzie aprobatę wśród administacji forum, prosiłbym o podklejenie.

Resztę klas postaci postaram się zrobic w najbliższej wolnej chwili.

Jeśli chcesz okazać wdzięczność za to krótkie info o Mrocznym Łowcy, a nie masz jeszcze konta, lub robisz nową postac w Rappelz, proszę o rejestrowanie się za pośrednictwem tego linku. Nic cię to nie kosztuje, a mi w znaczny sposób pomoże.

rappelz_banner.jpg

Images from www.rappelz.com website and in-game used with permission. Rappelz is a registered trademark of Gala-Net, Inc. in the U.S. and/or other countries. All rights reserved

d41d8be67e788b74c616ed797ac45f91.jpg
Opublikowano

Wszystko to samo co na Wikia...więc po co tekst:

Opisy oraz układ tekstu i zdjęć w calości wykonane przeze mnie. Zabrania sie kopiowania zawartości tego tekstu na inne fora i strony. Zdjecia pochodzą ze strrony

....

http://rappelz.wikia.com/wiki/Shadow_Hunter

Nie komentuje bo nic miłego byś ode mnie nie usłyszał - włożyłeś w to dosłownie 2 Min. Pracy! Tyle...

. . .

Opublikowano

ciagne rappelz akurat i chce sobie troche o niej poczytac zeby nie byc zielonym ^^ i mam do was wielka prosbe moglby mi ktos na pv doradzic kim zaczac grac jak szybko zarobic itd dam 5 i + albo co tam wolicie ^^ z gory dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...