Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam taki problemik chciałem nagrać sobie film z rusro.. pierwsze użyłem frapsa.. w ogóle nie zaskoczył :/ (nie chciał nagrywać kiedyś dobrze chodził :/)

wiec postanowiłem ściągnąć wegame wszystko poustawiałem nagrywa wszystko niby git lecz tu zonk nagrało chce oglądać a tam tylko dźwięk słychać i czarny obraz :/ może ktoś powiedzieć mi jaka przyczyna tego może być :/ słaby komp ? system pada ? może ktoś miał kiedyś tak będę wdzięczny za odp

pozdrawiam

b_560_95_1.png

Opublikowano

Witam

mam taki problemik chciałem nagrać sobie film z rusro.. pierwsze użyłem frapsa.. w ogóle nie zaskoczył :/ (nie chciał nagrywać kiedyś dobrze chodził :/)

wiec postanowiłem ściągnąć wegame wszystko poustawiałem nagrywa wszystko niby git lecz tu zonk nagrało chce oglądać a tam tylko dźwięk słychać i czarny obraz :/ może ktoś powiedzieć mi jaka przyczyna tego może być :/ słaby komp ? system pada ? może ktoś miał kiedyś tak będę wdzięczny za odp

pozdrawiam

Dobrze go ustaw.A po za tym to forum o silku a nie o programach do nagrywania filmików.
Opublikowano

ale nie wiem co moglem pomieszac :/ w fraps zainstalowalem (wersja 3 coś) i wyskakuja mi fpsy w roku ale jak klikam nagrywanie mignie na sekunde na czerwono ale i tak nie chce nagrywac :/ przeinstalowalem system i dupa :/ a kiedyś chodziło :/

@

chyba już wiem o co chodziło miałem przerobione media.pk i nie chciało zaskoczyć na oryginalnym śmiga :) można zamknąć :)

b_560_95_1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...