Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chcąc zrobić alchemię 10DG potrzebne są elementy różnych nominałów np . 4,6 itp. Tak więc jeśli bot elementów nie zbiera a robijajac moje leca same 9-10dg to jak zdobyć te mniejsze? Pozostaje pisac i czekać aż ktoś napisze czy może lecieć do npc i rozbijać stamtąd itemki? Pozdro

1139154491xr6.gif
Opublikowano

Witam, otóż chcąc zrobić alchemię 10DG potrzebne są elementy różnych nominałów np . 4,6 itp. Tak więc jeśli bot elementów nie zbiera a robijajac moje leca same 9-10dg to jak zdobyć te mniejsze? Pozostaje pisac i czekać aż ktoś napisze czy może lecieć do npc i rozbijać stamtąd itemki? Pozdro

No jak potrzebujesz np 5 dg to rozwalasz item 6 dg więcej wypada.

Opublikowano

Masz 3 wyjścia:

1. zrób nowego chara, farma -9 i zbierasz śmieci =D

2. rozwalasz itemki u npc, najlepiej bronie.

3. kupujesz gotowe elementy od kogoś.

Osobiście stosuję wyjście numer 2.

Luv ja ZSZC

<3

beztytuuhp.jpg

beztytuu2x.jpg

beztytuu3n.jpg

beztytuuazn.jpg

Opublikowano

Ja tez ide do cave, odpalam filter i zbieram 2-3h i mam na całego seta elementów ; d

z itemków npc leci strasznie mało elementów, a wydajesz duzo kasy na to ; d

Opublikowano

w sumie macie racje xD Zapomniałem juz jak musiałem rozwalac smieci poł dnia, do tego 10x dc dostawałem ; d lepiej z npc kupowac ; d No niby priv i duzo kasy, ale mam duzo wydatków teraz na itemy 98-100 ; d + pet sie konczy >.<

Opublikowano

W takim razie co do elementów 10DG pozostaje zbieranie z moba alchemiii lub zakup od innych graczy bo itemków rozbić 10DG nie moge...a bez peta to chyba sie szykuje ręczna napierdzielanka i zbieranie alchemii :|

1139154491xr6.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...