Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Martial Empires

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam taki problem z rejestracja do gry Martial Empires.

Więc rejestruje sie tu

http://martialempires.gamigo.com/

Potem aktywuje konto pisze tam Greats itp.. czyli ze konto zostalo utworzone poprawnie.

Następnie wlączam gre i loguje sie i wyskakuje zle id badz haslo ;/ Wie ktos co trzeba zrobic jeszcze?

jak wchodze na

gamigo.com

i sie loguje to dziala konto ok. Daje account system i szukam Martialempire i jest utworzone 1 konto... lecz nie moge sie zalogowac;/

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

Ta gra ma strasznie poroniony system rejestracji, sam się nad tym męczyłem ok pół godziny.

łap

http://martialempires.gamigo.com/forum/showthread.php?t=776

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Dzięki. zaraz zobacze i dam edit:)

ehh.. Zrobiłem wszystko tak jak pisze dostałem 2 e-maile 1 z aktywacja konta a 2 z pomyślnym zalozeniem. Wchodze do gry i zas zle haslo badz id ale przeciez wpisuje te co zakladalem w sign up...;/ pomoze ktos?

Moja ulubiona pozycja?

Necik :

internetz.png

Opublikowano

Dzięki. zaraz zobacze i dam edit:)

ehh.. Zrobiłem wszystko tak jak pisze dostałem 2 e-maile 1 z aktywacja konta a 2 z pomyślnym zalozeniem. Wchodze do gry i zas zle haslo badz id ale przeciez wpisuje te co zakladalem w sign up...;/ pomoze ktos?

Mam ten sam problem ;///

Opublikowano

Ja zrobiłem tak jak tam pisali, wszystkie passy i loginy dałem takie same i mi działa, ewentualnie mogę Ci dać moje konto na którym nie gram, bo czasu nie mam na grę teraz.

Zrób jeszcze tak, że robisz na WSZYSTKIM konta, tam gdzie się można rejestrować to się rejestruj takimi samymi passami i potem spróbuj się zalogować.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

aa teraz mi nie otwiera sie strona gdy klikam na "account system" i nie moge ponownie konta zalozyc;/

Moja ulubiona pozycja?

Necik :

internetz.png

Opublikowano

kurde mam podobny problem... tylko ja ukonczylem konfiguracje konta i jest niby wszystko ok, to sie loguje i chce sie zameldowac do martial empire to wydzie tylko 3 gry zamiast wszystkich;/ Lvevel R, Last Chaos i Fiesta.... i ani sladu po martial empire;/

Opublikowano

Witam mam pytanie co do tej gry co to znaczy ze jest open beta ? ze skasuja po niej wszystkie konta czy co . Prosze o odpowiedz bo zawsze sie nadtym glowilem xD

Nie, nie kasują kont po becie.

@down

Prawdopodobnie masz ustawiony język polski ? Spróbuj zmienić na angielski, powinieneś mieć więcej gier.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

• 3 miesiące temu...
Uczeń
Opublikowano

Mi tam wszystko dziala za 1 razem sie zarejestrowalem.

Gram warrior (Axe) 18 lv

Nik BlackWarrior

Jak cos to pisac szukam polskiej gildi :P

Opublikowano

też to niedawno pobierałem i też mi nie działało, i wykasowałem ale spróbuje jeszcze raz tylko pobrać musze

dobra all działa ale wole grać w ROM-a tzn. zaczne grać w roma jak będzie już do kupienia w empiku wersja pudełkowa bo już jest przedsprzedaż ale czekam aż do empiku trafi na sprzedaż

fs.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam również mam problem z mortial empires tylko u mnie wygląda to tak że zarejestrowałem się i gdy włączam grę login i hasło pasuje natomiast cały czas wyskakuje mi że nie może się połączyć z serwerem. Proszę o szybką pomoc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie tylko ty masz problem z zalogowaniem sie na server Matrial Empire

praktycznie za kazdym kontynencie znajdziesz osobe która ma z ta gra problem. a zwlaszcza jak juz chodzi o samo logowanie. dziwne bo wszyscy w grach mmo kozystają z innych portów a ci od Matrial Empire upodobali sobie port 10000 i myśle ze tu jest pies pogrzebany wiekszasc dostawców internetu blokuje ten port (pewnie kwestia bezpieczeństwa) ale mniejsza o to czy nie mogą dać innego portu z przedziału 50000 do 50020

i wszyscy byli by zadowoleni.

27402144507863919339.jpeg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...