Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin Nie Działa

qwsdasd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż po aktualizacji z 08.07.2010r.na EasyMetin nie moge sie połączyć z serwerem Gromo(na tym gram),Astral,Monolit,Exandros,Eteor.Poradzcie cos bo przydal by sie ExpBot.

Opublikowano

Ja tez sie nie moge polaczyć...ale tylko dlatego że sa konserwacje serwerów... bądź cierpliwy...

Opublikowano

Ja tez sie nie moge polaczyć...ale tylko dlatego że sa konserwacje serwerów... bądź cierpliwy...

Ale ja moge się połązczyc ale na normalnym cliencie.Więc coś nie tak...

Opublikowano

No to może EM2 jeszcze nie zatrybił... poczekajmy chwile jeszcze... mnie tez to wkurza :P

Opublikowano

Astral także wlicza się do tego towarzystwa. Nie podoba mi się to, nie podoba. Może usuwają jakieś resztki po wczorajszym ZUO?

Opublikowano

No ale na monolit już nie. Na Orginalny, spachowanym Cliencie działa, a na EM2 już nie ;]

Opublikowano

Wprowadzili cos, bo na normalnym czystym metinie gitara na exandrosie, a jak EM2 wlaczam to nie trybi ;/ ale dziwne to... bo EM2 na np monku,feniksie i wiekszosci loguje a na exandrosie gromo itp pisze blod z serwerem OMG ;/ a i jak macie linki jeszcze do DMGh to podajcie bo musze wstawic do czystego metina to moze przynajmniej to bedzie trybic ;d

Opublikowano

Zauważyłem ciekawą rzecz- kiedy wyłączyli wszystkie serwer, to Astral i Grymuar dalej działały.. Przez jakieś 40 min- 1h. A potem kicha;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...