Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak W 1 Dzien Zarobic Okolo 40-150Kk

jamjestpan

podoba sie sposob ??  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba sie sposob??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś powiem wam jak można zarobić dużooooo yang w 1 dzien na monastyrze .

Po 1. Będziemy potrzebowac EasyMetin2 i mozliwosc włączenia 3-6 kont do metina .

Po 2. Będziemy potrzebowac konta z 1 levelami ustawiamy je na dzikich psach . Powinny expic się do 10 levela po wyexpieniu na jednym koncie bedzie okolo 15 Heksagonalnych Szkatułek Kosztują one miedzy 1,2kk a 2kk .

Po 10 lev idziemy na wilki i expimy do 13 levela . Razem zdobedziemy na jedno konto okolo 20 szkat .

Obliczenie

Gdybyśmy mieli 5 kont ustawionych do 13 levela wydropilibysmy okolo 100 szkatulek potem sprzedalibysmy je dajmy na to po 1,5kk .

Sprzedaż 100szkat za 1,5kk zajmuje mi jakies 2-4 godz . Zarobimy na tym 150kk .

Uwaga : Czas na wydropienie i selniecie szkat to okolo 5-9 godz . Do 13 levela dropi najwieksza ilosc szkat dlatego po 13 levelu robimy nowe konta i jademy od nowa .

Ciekawostka: W 4 dni pracy z botami zarobilem dokladnie 576kk .

JEZELI PLAN SIE PODOBA NIE BADZ ZYLA DAJ +

PLAN WYKONANY PRZEZ JAMJESTPAN

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Tylko szkoda że ludzie isę dowiedzieli że z tych szat dropia chuje muje dzikie węże :D czyli ulepszacze kijopwe, a najdroższym co z tego dropi jest ogon węża +. Ja dziś 61 szkat sprzedałem za 14kk. Na monolicie tam sztuka po około 300k. Ale nie zpaomnij też o tym że To tylko przez 2 dni dropi, jutro od 12 już piłki przez 2 dni ... Wiec idzie na tym zarobic chwilowo ;] Ciekawe co z piłek bedzie leciało, zostawi bota na noc i bedzie 6o szkatek czyli około 20 bodzi (by tylko dropiły te bodzie z tegoi ehh)

Opublikowano

Mylisz sie najdrozsze nie sa ogony weża bo mi raz dropnol bodzio i to byal 1 szkata .

Kto da 1,5kk moge przy tobie wystawic sklep na monku i zobaczysz kto da . Dlaczego tyle daja na monku jest najmniej tych szkat bo jest najmniej botow i dlatego sa tam najdrzozsze . Wiec zmienie jak zarobic na monku tyle pozdro

A jezeli chodzi o wystawianie kont to ja wystawiam 5 kont bo ma mam kompoter i laptopa . dlatego napisalem od 3 kont do 6 .

Opublikowano

@up

Piłki - w 90% przypadkach lecą poty, a tak to bodzie i jakieś śmieci

@Temat

dla mnie to lipny sposób wole np iść na 2 godz na metki.

pod wieczór okraść jakiegoś noobk'a i jestem te 80kk na + :)

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

UP, umnie na serwerze ogonek drozszy od bodzia, ale dlaczego piepszysz? Z tych szkat bodzio nie leci !

A tak ktoś pytał czy będą dropić bodzie z piłek, owszem będą

Potki,sztabki,KU,bodzie

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

To sie spytaj Xaara SGM czy moze bodzio poleciec to sie dowiesz .

I nie Bądż taki do przodu

Opublikowano

hmm fajny sposob ale z tymi heksa... szkatami nie oplacalne jest ;p

w kolejnosci zarobku ze szkaty bym tak ustawil

1. szkatułka blasku

2. piłka

3. heksa...

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

Opublikowano

To nie jest sposób na zarobienie.Bo to dropi raz na jakiś czas więc nie potrzebne ale masz + ode Mnie

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

To nie jest sposób na zarobienie.Bo to dropi raz na jakiś czas więc nie potrzebne ale masz + ode Mnie

Zgadzam sie. Ale przewaznie z moich obliczen wynika ze od 1 do 13 jest okolo 20 szkat zawsze ;]

Opublikowano

Tylko niestety na nie których serwerach jest to bardzo tanie, a w nazwie tematu mogłeś napisać że ONLY Monastyr, bo pewnie na innych nie sprawdzałeś :P

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

ja narazie mam 225 heksagonalnych szkat na monku ;d

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

A UZYWASZ BOTKOW ?

Oczywiście :)

@up

I jest ich już więcej :D

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@up

to i tak w chuj :D

Do jutra do 12 dropię, pote czas na piłeczki.

Ttylko piłeczek się nie będzie dało rady sprzedawać :(

http://wiki.metin2.pl/index.php/Pi%C5%82ka

Opublikowano

Nom wielka szkoda ze sie ich nie da selnoc . Ale i tak fajne zeczy z nich dropia ;p .

Znaczy z tego co pisze ;p

Opublikowano

No, to ludzie zaczną je otwierać i jak będzie dużo bodzi itp. to spadną ceny bodzi. Dlatego ja je chybna przytrzymam gdzies w magazynie i sprzedam za tydzień kiedy będą już normalne ceny (7kk okolo)

Opublikowano

No wlasnie teraz cos widze ze po 700k-1kk na monku wystawiaja . No i tak po 800k mozna sporo zarobic to jest tak jakby moj zarobek w 4 dni podzielil na pol to zarobilbym jakies 250kk .

Ale mam nadzieje że zaś podrozeją i licze w to ze easymetin2 zadziala bo cos mi nie smiga teraz . a juz mam 680kk jeszcze 300kk i stal +9 ;p

Opublikowano

Zalezy do ktorego levela expiles i na ilu kontach . bo jak na 1 koncie to sie nie dziwie ;p ze tylko 30kk a jak bys mial juz 3 konta to by bylo 90kk .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...