Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwny Napis/Błąd Podczas Startu Serwera. Help.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Już nie raz stawiałem włąsnego priva. Ale teraz mnie to przerosło... Zarówno na plikach Sui'ego, Raina występuje zawsze ten błąd na koniec jak łącze sie z serwerem... Czy na VirtualPC czy VirtualBOX jest to samo! Ludzie pomocy bo nie ogarniam... Polecą repki i + lub jak ktos woli - :)

SS:

screenoe.png

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

no-hamachi? hamachi? dedyk? Parametry maszyny? ile ramu na server? a net? napisz cos wiecej, postaram sie pomoc

57199140501148694665.png

Opublikowano

System Windows 7 Home Premium 64bitowy. Laptop jak juz kolega wyzej zauwazyl. Ramu total 4GB na serwer 2,5. Stawiam na hamachi, loopback zainstalowana, wlaczona ale nie uzywana do serwa. Net 2Mb, procesor 4x 2,27 Gb. To sa 2 bledy bo 2 razy sie probowalem laczyc. A dodam ze MySql normalnie dziala... A tak wyskakuje ten blad w konsoli i ciagle laczenie,

userbarwb.png

Opublikowano

hm... tutaj nie ma żadnego błędu albo jestem ślepy. Te takie cyferki:

To jest ukryta treść, proszę

to jest praca systemu... jego zapis itd... "jakieś przetwarzane danych..." nic złego się nie dzieje tak zawsze będzie na VPC.

Możliwe, że padło Ci logowanie (czyt. "auth") ;p

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Hm, dzieki za szybka odpowiedz. Masz +. No pewnie logowanie padlo, bo ja sie zalogowac nie moge i to wyskakuje... A to logoanie to jak naprawic? Mozliwe ze padlo od razu po konfiguracji? To nowy serw jest... 1 ./start byl...

userbarwb.png

Opublikowano

wpisz w konsole

a potem

do tego sprawdz czy masz odpalone porty 11002 13000 i 13002 i czy ip w portmapie jest z konc 100

Wszystko jest, gdy wpisuje po zalogowaniu to co podales to leci jakby sie serwer wlaczal komenda ./start i potem caly czas w nowej linijsce Connection refused i nadal nie moge sie polaczyc... Juz nei wiem ocb..

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...