Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Chiński Farm Bot Teraz Za Free

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pod przyciskiem start masz account i password wpisz w oby dwoch polach test apotem kliknij Login nastepnie jak stoisz juz w miejscu expa obok pola kordynaty trenowania masz przycisk aktualne kordynaty kliknij go a powyzej odleglosc trenowania ustaw np. na 200 jak dasz zakladke ustawienia to masz tam skille itp a w zakaldce przedmiot w plecaku po zaznaczeniu Zapobiegaj raportom masz lock mooba niżej wpisujesz z jakies odleglosci ma podnosic itemy a nizej haslo do magazynu ja tego nie wpisalem bo nie wiem po co to jest

Sprawdziłem teraz i działa w nim wbudowany fischbot tylko lepiej ustawcie wersje bota na english bo lepiej wytluamczone jest a ten jezyk pl to ...

Opublikowano

Fajnie tyle , że jak wybiorę wersję językową i wersję metina , potem metin2.exe to tylko coś takiego mam: 2akh8v4.png

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Działa lock moob przynajmniej mi Mi kaspersky nic nie wykrywa ale zobacz na epvp tez jest ten bot tam moze cos bd o nim pisac wiecej

@Personas a metin ci sie wlacza??

Opublikowano

Mi jak Metina włączam (po torencie) wyskakuje:http://img695.imageshack.us/i/bb2y.png/

Nic.

Opublikowano

mi ten bot zepsół Metin2.pl w ogole sie nie chce teraz odpalic ;/

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

w zakaldce przedmiot w plecaku po zaznaczeniu Zapobiegaj raportom masz lock mooba

To nie wiem od czego to zależy czy działa bo jednym działa a drugim nie

Ale to jest ten bot co maja go te boty co expia np. w m2 na zaprzysiezonych

• Dodaj nową pozycję...