Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobienie Xboxa 360...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jestem w ameryce i zastanawiam sie nad kupnem xboxa360 i mam pewnien problem . W polsce jest system Pal Secam w telewizorach a tutaj NTSC i podobno nie bedzie chodzic na polskich telewizorach . I moje pytanie jest takie czy da sie to jakos przerobic na pal secam . prosze o pomoc .

Opublikowano

Główny problem będzie z napięciem w gniazdkach :P u nas 230V, a w USA 110V? Sa odpowiednie przetworniki, które możesz nawet na allegro znaleźć, które odpowiednio modyfikuja napięcie prądu, ale z tego co wiem, to taki bezpieczny dla konsoli koszuje koło 150zł..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak tak 110V jest u nich...;p Pojeb*** są takie male napięcie mają...

Hmm nie wiem czy opyla kupić Ci sie tam tego xboxa u nas znajdziesz za 1200 zł takiego z grą i padami....

a tam kupisz moze taniej ale te wszykie przetworniki na prą i złączki to wyniosą Cię więcej niż u nas...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Tak tak 110V jest u nich...;p

Hmm nie wiem czy opyla kupić Ci sie tam tego xboxa u nas znajdziesz za 1200 zł takiego z grą i padami....

a tam kupisz moze taniej ale te wszykie przetworniki na prą i złączki to wyniosą Cię więcej niż u nas...

1200zł za X'a o.O ?

Ja kupiłem swojego Elitka (używanego, ale w IDEALNYM stanie) za 500 zł z 2 padami i 3 oryginalnymi grami ;)

@Nie opłaca się kupować X'a w USA, jak tutaj masz to samo i może się lepsza, a przede wszystkim tańsza oferta.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Poza tym, niedługo wychodzi w Polsce X Slim, chyba, że ci właśnie o tego chodzi, to u USA przynajmniej narazie będzie korzystniej ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja chce kupic Elit i tutaj jest za 250$ czyli jakies 750zl a w polsce 1000zl cos nowka . I dlatego moj problem jest tylko w tym systemie . Szukalem w google ale natrafilem tylko jak przerabiac gry :( .

Opublikowano

A powiedz mi jak długo tam jeszcze będziesz? Bo może bardziej Ci się oplaca kupic Xboxa 360 Elite ale w wersji Slim ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wiem Wiem dalej czekam na odpowiedzi moze ktos pomoze xD A ta slim brzydko wyglada i jest niewiele mniejsza od zwyklej .

Opublikowano

No tak, ale jest mniej awaryjna, wydajniejsza, cichsza z lepszym chłodzeniem. No i ma większy dysk, bo aż 250 gb :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bede tam do 10 sierpnia :P Wiec jeszcze troche .

no to został ci 1 miesiąc, jak przyjedziesz to kup sobie w polsce ;)

Opublikowano

W Polsce wyjdzie xBox 250 GB za nie długo ^^ Osobiście zastanawiam się nad kupnem nowego Elite z padem i 4 grami za 800 zł. Co o tym myślicie?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

4292.gifMetallica_Userbar.jpgUserbar_Xbox_360_by_Lucifer4671.jpg

userbar_mountain_dew_copy.pngacdc_userbar.jpg

UserbarMW2player.gif9050.png

DrunkBartek46.png

Opublikowano

@up w vobisie za tego Slima 250GM chcą 1099 zł :D przed sprzedaż :P może potem stanieje

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

4292.gifMetallica_Userbar.jpgUserbar_Xbox_360_by_Lucifer4671.jpg

userbar_mountain_dew_copy.pngacdc_userbar.jpg

UserbarMW2player.gif9050.png

DrunkBartek46.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...