Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Ocena Gry Metin2 Według Rodimop Dla MPCForum.Pl

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zgadzam się z dordo12, ta gra żeby się podobała to trzeba w niej coś osiągnąć, nie dziwię się wam jak wbiliście 30lvl i mówicie eee do dupy tylko expić. Ja grając z ISem dla topki, dołączałem od początku serwerów do najlepszych gildii z ludźmi na poziomie, i to głównie dla nich się potem gra, wypady na metki czy wspólne zoorganizowane bicie bossów. Metek może i się nie rozwija, może i ma ograniczoną umysłowo większą część graczy, ale ma w sobie to coś które sprawia, że jest jedyną grą w swoim rodzaju, znajdzcie mi drugą taką samą grę. Metek to odskocznia od tych wszyskitch klonów wowa typu LastChaos,Rappelz,Lineage2, Dekaron czy inne gry. Te gry praktycznie nie różnią się graficznie, te same nudne interfejsy, to samo nudne bicie mobów. Pytam ponownie, pokażcie mi grę która jest 99% klonem metka.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Według mnie bardzo dobra i trafna ocena. Osobiście gram w metka ale jak to powiedziałeś bez bota się nie obejdzie.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

• 3 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

"ja wiem lepiej proszę się ze mną nie kłócić"..........

dokładnie zgadzam się z innymi którzy zdobyli wysoki lvl i cieszy ich gra bo to chyba jest najważniejsze prawda?

każdy ma prawo do wypowiedzi ale nie do jej narzucania

Opublikowano

"ja wiem lepiej proszę się ze mną nie kłócić"..........

dokładnie zgadzam się z innymi którzy zdobyli wysoki lvl i cieszy ich gra bo to chyba jest najważniejsze prawda?

każdy ma prawo do wypowiedzi ale nie do jej narzucania

Tak. To był duży błąd ;]

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Brak obiektywizmu... Niestety. Recenzja powinna pokazywać plusy i minusy, bez nastawiania na to drugie, czy pierwsze. Tutaj tak nie było.

2364.png

lolyhb.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...