Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]2Ch I 10Minu Zmiana Bonow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem po zainstalowaniu 2ch na server musze czekac na zmiane bonow po 10 minut wie ktos jak zrobic zeby sie wogle nie czekalo ?

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Masz taki problem pewnie, że korzystasz z gotowca. Fakt one są dobre ale nie do końca... Skonfiguruj sam 2CH na oryginalnych plikach CONFIG i powinno ci zacząć wszystko śmigać jak talala ;) btw. ofc. stawiaj na plikach z mcncc.com... jest tam gdzies Yitian2Serverfiles(po chinsku to pisze i to nie reklama wiec spadac -_-). Poszukaj tego to waży około 147mb, mam to na kompie ale nie upne (leń wrodzony + słaby net). Ale ogólnie stawiaj na oryginalnym configu... Tu masz przykład konfiguracji mojej z 2 CH na Yitianie

To jest ukryta treść, proszę

Pzdr,

Zonni

Btw. Żałosna nazwa serwera... AndroidMT2... Android jest to system opracowany przez google przeznaczony do smartfonów i innych urządzeń mobilnych.. ja go mam w mojej komórce (HTC Dream) i przepraszam cie ale to gówno jest związane z Metinem :P

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...