Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Combat Arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... :) od wczoraj kiedy włączam CA loguje się i wchodzi mi do głównego servera gdzie mozna wybrac channel lecz po 3 sec wyłącza sie gra i wychodzi do Pulpitu? Chciałem spytać czy u was tak samo się dzieje i czy ktos sobie juz z tym poradził?

Opublikowano

Ewentualnie jak nie pomoże to co napisał kolega u góry to reinstalnij lub ściągnij nowego CA. Powinno pomóc.Albo byc może to tylko chwilowy problem

Opublikowano

Moze cos nagmyrałeś w plikach od combata usunoles cos !? ^ ^Niewiem

Ale jak nawet robiles Reinstalla to nic do glowy mi nie przychodzi Ja ci nie pomoge sory

76561198375594763.png

Opublikowano

Ściągnij service packa 3 i Najnowsze aktualki do XP nastepnie sprobuj odpalic.Jesli dalej nie pojdzie to wejdz w neta (jesli uzywasz explorera jako przegladarki) kliknij Narzędzia/Opcje Internetowe/Ogólne/Usuń zaznacz wszystko co będzie do zaznaczenia i usuń.A jak nie pojdzie to napisz na moje gadu: 11726094 i sprobujemy cos napisac na forum glownym CA (szkopy tam zawsze wiedza co jest nie tak) :D

Opublikowano
Ściągnij service packa 3 i Najnowsze aktualki do XP nastepnie sprobuj odpalic.Jesli dalej nie pojdzie to wejdz w neta (jesli uzywasz explorera jako przegladarki) kliknij Narzędzia/Opcje Internetowe/Ogólne/Usuń zaznacz wszystko co będzie do zaznaczenia i usuń.A jak nie pojdzie to napisz na moje gadu: 11726094 i sprobujemy cos napisac na forum glownym CA (szkopy tam zawsze wiedza co jest nie tak)

Ta ściagnij jeszcze z warezu nielegalnego windowsa xp servicepacka 3 ... niesłuchaj go ... moze sterowników nie masz ...

Daj + ;d

0038sub2limg12.png0029limg24.png0050sub2limg1.png

Opublikowano

Dev!l to może mi powiesz kolego dlaczego ma mnie nie słuchac?Co znaczy może streowników nie masz?Co mu po twojej poradzie?Sterowników do czego?Do karty graficznej?Dźwiękowej?No do czego?!!Przestań z takimi głupimi wypowiedziami.Service pack 3 i tak powinien miec a co do twojej głupiej odzywki "Ściągnij od razu z wareza zahakowanego windowsa XP" to jesteś nieźle nastukany.Czy ja mu każe ściągac Windowsa?NIE!!!

Johny jesli nie pomoglo ściągnięcie aktualek i SP3 to znajdź te opcje internetowe i skasuj pliki tymczasowe tak jak ci napiałem a jak już mówiłem jeśli to nie pomoże napisz mi na gadu: 11726094 to poruszymy temat na forum ogólnym CA

Opublikowano

Jak pisze fatumboba pobierz SP3 etc.

I najlepiej usuń osłonę sieciową z CA, przez to też Combat się wielu ludziom wyłącza.

Co się lipisz ? ^^