Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zachowanie Fubu Dorosłego Gracza :)

ScorpionSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachowanie FuBu Dorosłego gracza :)

A wiec tak chce wam tylko pokazać jak FuBu się zachowuje wobec innych :) Twierdzi cały czas że jako 2 ubił Ripa bez pol i tylko z miecza :) a to jest gówno prawda :) 2 gracz który tego dokonał jest "Husler" z s10 :) a tu prosze jego wypowiedzi na ten temat :) Szanownego FuBu który w swoich filmikach mówi że to robi dla zabawy nie dla sławy a jednak zazdrość zżera :) Husler tylko pokazał na co go stać a tobie FuBu tylko sława w głowie. Będę bronił Huslera bo to normalny człowiek który widzi relane życie :) Pozdrawiam z s10 :)

a to wycinek z rozmowy FuBu zresztą macie w na youtobe :)

http://img808.imageshack.us/i/fubu.jpg/

Ps. Zaraz będę pewnie wypowiedzi fonów :) żal itp :) powiem tak leje na hejterów :) macie swojego Fana z super zachowaniem a lat już ma grubo 30+ :)

Edit: Widzę że ktoś skasował na YT komentarze :)

@edit

Cały pierwszy post z tego tematu.

Opublikowano

Fubu sobie głos podkłada programem bo wiem bo sam mam taki program i sobie ustawiłem mam głos identyczny jak fubu wiec fubu sobie bajeczkę wymyślił ze ma 34 lata <_<

Opublikowano

Kurwa dzieci nie zaden progeam do chuja pana. Ma taki glos i tyle. na vento siedzimi juz z pol roku i co za kazdym razem wlaczyl by ten pierdolony program zeby zmienic glos? myslcie co mowiecie kurwa.

Opublikowano

Hmmm , wtrącę się do waszego spamu i dodam , iż z FuBu znam się jakieś 2lata , może nie całe (oczywiście tylko przez internet(VT)) , i posiadam również jego numer telefonu. I kiedyś gdy nie było go na Ventrilo , a był mi bardzo potrzebny (nie ważne z jakiego powodu) zadzwoniłem i miał taki głos jak i na Vt , więc wątpię , żeby w telefonie też miał syntezator :unsure: .

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

Kurwa dzieci nie zaden progeam do chuja pana. Ma taki glos i tyle. na vento siedzimi juz z pol roku i co za kazdym razem wlaczyl by ten pierdolony program zeby zmienic glos? myslcie co mowiecie kurwa.

No to rzeczywiście dużo czasu traci włączając program , sam pomyśl ... 2-3 minuty max !

Hmmm chyba Voice Changer :P ( Diamond , Voice Changer Diamond ) .

Nie mówię , że MUSI używać takiego programu ale , że MOŻE używać .

P.S Na co ci te wulgaryzmy ?

Opublikowano

Moje zdanie:

FuBu niema 34 lat tylko zmienia głos w programie Vc6Core (sam posiadam taki programik) bo napewno 34 latek nie pisałby w komentarzach słów typu:żal,nobek itp

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...