Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Można (...)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz jeżeli nie jest podłączony do prądu(w sumie nawet jakby był to możesz, ja zawsze gram podczas burzy i nic się nie stało).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Możesz jeżeli nie jest podłączony do prądu(w sumie nawet jakby był to możesz, ja zawsze gram podczas burzy i nic się nie stało).

I dzisiaj pojawia się burza.Jeb i kompa nie masz :D

@Top

Tak można ,nawet gdy jest podłączony ,ale dla własnego bezpieczeństwa wyłącz z ładowania i graj bez podłączenia.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Admin Cienia
Opublikowano

Nie zapomnij odłączyć laptopa od neta bo kupe daj jak odłaczysz tylko od prądu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

omg nie wiem co się wy tak tej burzy boicie ja normalnie mam tv i kompa włączonego i wszystkie światła WTF?

Opublikowano

Ja ogolnie uzywam sprzetow elektronicznych podczas burzy i nic sie jeszcze nie stalo

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Mozna, o tym, iz nie mozna pierdola tylko ci, ktorym mama nie pozwala uzywac laptopa/komputera/telefonu/kibla podczas burzy

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

"Piorun to nie skok napięcia w sieci 220V tylko wyładowanie energetyczne o sile kilku milionów V.

Na dodatek nie musi piorun walnąć w sieć by spalić pracujące urządzenia elektryczne. Podczas uderzenia pioruna powstaje impuls elektromagnetyczny i to on jest w głównej mierze winowajcą spalonych urządzeń."

1317454587-U195480.png

Opublikowano

@Doran

Zgadzam się w 100%

Widziałem przypadek jak gościowi podczas burzy wyjebało kable ze ścian. Piorun walnął blisko, więc impuls elektromagnetyczny był wystarczająco silny

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Ja ostatnio na noc zostawiłem kompa włączonego na nocke i o 4 rano była burza, podobno pioruny jebały gdzieś niedaleko mojego domu i nic :P Możliwe, że to był fart.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano
I dzisiaj pojawia się burza.Jeb i kompa nie masz :D

Po pierwsze to mam piorunochron jakieś 20 metrów od domu, nawet kilka. Po drugie, to co najwyżej może mi się zasilacz spalić, tak jak kiedyś jak jeden sąsiad coś z korkami kombinował ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...